Teşekkürler hocam bazı arkadaşlar gümrüğe takılma ihtimali var 150 € geçiyor vs. dediler hala tereddütüm var açıkçası.sıkıntı olmaz amazondan aldın için söylenen tarihten 2 gün önce en kötü 1 gün sonra gelir
amazon aldanyada olmaz rahat olTeşekkürler hocam bazı arkadaşlar gümrüğe takılma ihtimali var 150 € geçiyor vs. dediler hala tereddütüm var açıkçası.
Kargo takibinde ilerleme var mı kargoya verildi mi?Alıntıyı görüntüle
Teslimat 15 Haziran diyor. Buradaki arkadaşlar sayesinde indirimden kapmıştım, tekrar sağ olun. Sizce bir sorun yaşama ihtimalim var mı gümrüğe takılma vs. ? İlk defa yurt dışından ürün alıyorum.
Ben de senle beraber alanlardanım. Ürünümü iptal ettiler maalesefAlıntıyı görüntüle
Teslimat 15 Haziran diyor. Buradaki arkadaşlar sayesinde indirimden kapmıştım, tekrar sağ olun. Sizce bir sorun yaşama ihtimalim var mı gümrüğe takılma vs. ? İlk defa yurt dışından ürün alıyorum.
Henüz kargoya verilmedi sadece tahmini teslimat yazıyor hocam.Kargo takibinde ilerleme var mı kargoya verildi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de senle beraber alanlardanım. Ürünümü iptal ettiler maalesef
o herkeste yazıyordu benim bildiğim lakin kargo takip kısmında bir gelişme yoktu sonunda iptal gerçekleştiTahmini teslimat yazıyor muydu hocam sende?
Kısmet kardeşim gelirse güzel olur sağlık olsunİptal gerçekleşirse ben biterim ya.