Amazon Tr den alisveris yapabilirsin güvenilirArkadaşlar 20 bin TL sistem toplamayı planlıyorum Mart Nisan ayında Amazon yurtdışı sitesine bakıyorum fiyatları yarı yarıya daha ucuz kargo gümrük vergileri dahil
Evet.Arkadaşlar 20 bin TL sistem toplamayı planlıyorum Mart Nisan ayında Amazon yurtdışı sitesine bakıyorum fiyatları yarı yarıya daha ucuz kargo gümrük vergileri dahil
Amazon tr türk siteleri fiyatları ile aynı hatta bazı parçalar daha pahalı kardeşimAmazon Tr den alisveris yapabilirsin güvenilir
Amazondan daha güvenilir bir online alışveriş sitesi yok.
Yanliş hesaplamissindirAmazon tr türk siteleri fiyatları ile aynı hatta bazı parçalar daha pahalı kardeşim
Kardeşim örnek vereyim Corsair uzun LED ışıklı direği var amazonda vergiler dahil 550 TL mafya babası itopya da 1650 TL bence yeterli karşılaştırmaKargo ve vergileri doğru hesapladığına emin misin?
Daha pahalıya gelmesi lazım.
Neyini yanlis hesap edeceğim kardeşim sistede fiyat altında mavi tiki tıklayınca vergi kargo ücreti şu kadar dolar diyorYanliş hesaplamissindir
itopyadan ne bakıyorsun normal sitelerden baksana itopya zaten şişirip fiyatı oyle normal fiyatına indirim diyorKardeşim örnek vereyim Corsair uzun LED ışıklı direği var amazonda vergiler dahil 550 TL mafya babası itopya da 1650 TL bence yeterli karşılaştırma
Amazon tr de herşeyin en ucuzu bulunmaz ki. Diğer siteleri de araştır mutlaka daha ucuza denk gelmesi lazım. Yurtdışından aldın mı pahalıya denk geliyor. Kargo, vergi, ötv cart curt ile.Amazon tr türk siteleri fiyatları ile aynı hatta bazı parçalar daha pahalı kardeşim