Amazon iade alır mı ?

can1453

80+
Reaksiyon skoru
21
amazondan amazon satıcılı samsung odyseyy g65b monitör aldım 6 eylülde lakin oldukça fazla ışık sızması var sizce iade alırlar mı ne yapmalıyım gözüme çok batmaya başladı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
amazondan amazon satıcılı samsung odyseyy g65b monitör aldım 6 eylülde lakin oldukça fazla ışık sızması var sizce iade alırlar mı ne yapmalıyım gözüme çok batmaya başladı
30 gün iade hakkın var amazonda

Ben bir wifi kartı alıp anakartıma olmadığı için açtıktan sonra iade etmiştim. Sebep olarak da "ürün sağlam ama anakartıma uygun değildi kullanamıyorum" yazdım hiç sorgulamadılar.
15 günü geçtiği için belki bu kadar sıkıntısız olmaz ama amazon iade konusunda çok iyi bence şansını dene.

Alır hocam istersen değişim de yapar.

değişimi nasıl talep edebilirim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece iade et var
Hocam müşteri hizmetlerine yaz üründe ..... sıkıntı var.İade istemiyorum.Yasal hakkım olan değişim talebinde bulunmak istiyorum de.

Aldığınız linki atar mısınız hocam?
Bir de kaç tl ye almışsınız?Belki farklı monitör öneririm iade edip onu alırsınız.

Hocam müşteri hizmetlerine yaz üründe ..... sıkıntı var.İade istemiyorum.Yasal hakkım olan değişim talebinde bulunmak istiyorum de.

Aldığınız linki atar mısınız hocam?
Bir de kaç tl ye almışsınız?Belki farklı monitör öneririm iade edip onu alırsınız.
13500 a aldım hocam memnundum da alırsam yine va panel alırım hocam

13500 a aldım hocam memnundum da alırsam yine va panel alırım hocam
Tamam hocam o zaman müşteri hizmetleri ile arama talep edin veya mesajlaşın dediğim gibi mesaj atın.Değişim yapsınlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,861
Üyeler
184,517
Son üye
ғʀᴇᴅ ᴄ̧ᴀᴋᴍᴀᴋᴛᴀꜱ̧
Geri