30 gün iade hakkın var amazondaamazondan amazon satıcılı samsung odyseyy g65b monitör aldım 6 eylülde lakin oldukça fazla ışık sızması var sizce iade alırlar mı ne yapmalıyım gözüme çok batmaya başladı
sorunsuz alırlar mı hocam yani30 gün iade hakkın var amazonda
Amazon sıkıntı yapmıyor senin ürünü sonra depodan ucuz fiyattan satıyorsorunsuz alırlar mı hocam yani
Alır hocam istersen değişim de yapar.amazondan amazon satıcılı samsung odyseyy g65b monitör aldım 6 eylülde lakin oldukça fazla ışık sızması var sizce iade alırlar mı ne yapmalıyım gözüme çok batmaya başladı
değişimi nasıl talep edebilirim hocamAlır hocam istersen değişim de yapar.
sadece iade et vardeğişimi nasıl talep edebilirim hocam
Hocam müşteri hizmetlerine yaz üründe ..... sıkıntı var.İade istemiyorum.Yasal hakkım olan değişim talebinde bulunmak istiyorum de.değişimi nasıl talep edebilirim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece iade et var
Hocam müşteri hizmetlerine yaz üründe ..... sıkıntı var.İade istemiyorum.Yasal hakkım olan değişim talebinde bulunmak istiyorum de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aldığınız linki atar mısınız hocam?
Bir de kaç tl ye almışsınız?Belki farklı monitör öneririm iade edip onu alırsınız.
Tamam hocam o zaman müşteri hizmetleri ile arama talep edin veya mesajlaşın dediğim gibi mesaj atın.Değişim yapsınlar.13500 a aldım hocam memnundum da alırsam yine va panel alırım hocamSamsung Odyssey G65B 27'' VA 2K 2560x1440 240Hz 1ms HDMI DP HDR 600 Curved Gaming Monitor LS27BG652EUXUF : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung Odyssey G65B 27'' VA 2K 2560x1440 240Hz 1ms HDMI DP HDR 600 Curved Gaming Monitor LS27BG652EUXUF : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ışık sızmasını mı belirteyim ne yazayım hocam en garanti şekildeTamam hocam o zaman müşteri hizmetleri ile arama talep edin veya mesajlaşın dediğim gibi mesaj atın.Değişim yapsınlar.
Evet hocam öyle yazın.Kullanımımda sorun çıkartıyor deyin.ışık sızmasını mı belirteyim ne yazayım hocam en garanti şekilde