Amazon iade yaptık diyor banka yapmadılar diyor

Akabinde

80+
Reaksiyon skoru
226
23-24 gün önce ürünü iadeye yolladım ve kabul edildi. Biraz eski bir sipariş olduğundan 2 hafta iade yapmalarını bekledim, banka yüzünden problem çıkıyor eski olduğundan vs. deyip 2 hafta beklettiler. Ondan sonra manuel iadenizi yaptık bankanıza dediler. 1 hafta bekledim para yok. Bankayı arıyorum herhangi bekleyen iade işlemi gözükmüyor diyorlar. Amazona dönüyorum biz yaptık diyorlar. Yok işte 10 gün geçsin, sonra finans ekibimize danışalım, referans numarası versinler falan fistan. Ürün de tıraş makinesi, şarja takınca elimde patladı 3-5 aylık ürün. Bütün dairenin elektriği gitti. Sorsanız eski ürün olmasına rağmen sırf müşteri memnuniyeti için iade almışlarmış da. :D İnternette çok şikayet gördüm bu konuda. Amazon'a olan bütün bakış açım değişti. Bu kadar zor olmamalı ya. Değiştirin dedim bir de yok illa iade yapıcaz dediler 1 aydır bekliyorum, beklemeye devam edin diyorlar açık açık. Sonuç olarak hem param gitti hem tıraş makinem. Keşke Amazon'a yollamak yerine garantiye yollasaydım. Şimdiye yenisi gelirdi.

satıcı kimdi acaba amazon iade konusunda çok iyi

iadeye dair belge isteyin, ref no vs ne veriyorsa versinler bekletmeden

Hangi model hocam almayalım
Makineyi kötülemek istemem. Yıllardır kullanıyorum. Eskisini içini açıp geri kapatamadığımdan yenisini almıştım. 1 tane de vücut tıraşı için aynısından kullanıyorum hatta. Yıllardandır bu tıraş makinesini kullanıyorum memnun olduğumdan hiç yenilerini almaya gerek duymadım.
Powertec TR-658.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iadeye dair belge isteyin, ref no vs ne veriyorsa versinler bekletmeden
Onu da vermek için bekletiyorlar..

Makineyi kötülemek istemem. Yıllardır kullanıyorum. Eskisini içini açıp geri kapatamadığımdan yenisini almıştım. 1 tane de vücut tıraşı için aynısından kullanıyorum hatta. Yıllardandır bu tıraş makinesini kullanıyorum memnun olduğumdan hiç yenilerini almaya gerek duymadım.
Powertec TR-658.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu da vermek için bekletiyorlar..
bekletmesinler usta şimdi istiyorum de, zaten bekleyeceğin kadar beklemişsin

Parana hiçbir şey olmaz benim de başıma geldi 3 günde bir aradım uğraştırdı sonra iadeyi manuel olarak yaptı müşteri hizmetleri

Genelde bankayla alakalı durum bu temu iadem paparaya 1-2 günde yatıyorken enpara hesabıma 35 gün sonra düştü

Parana hiçbir şey olmaz benim de başıma geldi 3 günde bir aradım uğraştırdı sonra iadeyi manuel olarak yaptı müşteri hizmetleri
Zaten manuel olarak 1 hafta önce iade yaptılar. Ancak banka öyle bir şey yok diyor.

Para iadesinin makbuzunu mailine istedin mi?Ben öyle durumlarda ilk ilgili birimden mailime iade olduğuna dair kanıt istiyorum sonrasında bankaya öyle salça oluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,750
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri