Akabinde
80+
- Reaksiyon skoru
- 226
23-24 gün önce ürünü iadeye yolladım ve kabul edildi. Biraz eski bir sipariş olduğundan 2 hafta iade yapmalarını bekledim, banka yüzünden problem çıkıyor eski olduğundan vs. deyip 2 hafta beklettiler. Ondan sonra manuel iadenizi yaptık bankanıza dediler. 1 hafta bekledim para yok. Bankayı arıyorum herhangi bekleyen iade işlemi gözükmüyor diyorlar. Amazona dönüyorum biz yaptık diyorlar. Yok işte 10 gün geçsin, sonra finans ekibimize danışalım, referans numarası versinler falan fistan. Ürün de tıraş makinesi, şarja takınca elimde patladı 3-5 aylık ürün. Bütün dairenin elektriği gitti. Sorsanız eski ürün olmasına rağmen sırf müşteri memnuniyeti için iade almışlarmış da.
İnternette çok şikayet gördüm bu konuda. Amazon'a olan bütün bakış açım değişti. Bu kadar zor olmamalı ya. Değiştirin dedim bir de yok illa iade yapıcaz dediler 1 aydır bekliyorum, beklemeye devam edin diyorlar açık açık. Sonuç olarak hem param gitti hem tıraş makinem. Keşke Amazon'a yollamak yerine garantiye yollasaydım. Şimdiye yenisi gelirdi.