amazon indirimi hakkında

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
8,525
1658209436815.png

ben bu ürünleri indirimli fiyattan aldım ama sipariş bölümünde böyle gözukuyor sizinde böyle mi yoksa bende mi sorun var

Usb konusunda biri daha böyle yazmıştı. Herkesin böyle sanırım.

Bilmiyorum ama belki ödeme olurken bir sıkıntı olmuş olabilir hocam.Hesabınızı kontrol edin isterseniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Banka hesabı

Amazonda bu şekilde gözükür

sepette böyle gözukuyor sağda ödeme yerinde başka gözüküyor kafayı yicem çok karıştrımışlar
Bilmiyorum ama tahminimce karttan ödemeyi alamadı.Bende yaptım kartımdan ama olmadı hata verdi içindeki para da yetiyordu,diğer kartıma fastle gönderdim oradan yaptım

Bilmiyorum ama tahminimce karttan ödemeyi alamadı.Bende yaptım kartımdan ama olmadı hata verdi içindeki para da yetiyordu,diğer kartıma fastle gönderdim oradan yaptım
bende ödemede sorun olmadı hocam sadece kafam karıştı indirimsiz mi aldım diye

bende ödemede sorun olmadı hocam sadece kafam karıştı indirimsiz mi aldım diye
Ya bence azda olsa bi indirim vardı 1-2₺ de para nasıl olsa birde 10 ürün ve üzerine %10 çok fazla alınca illaki yarıyor bence iyidir güzeldir.Birisi her şeyden 5-10 tane aldıydı o siz miydinüz yaw bi baktım tüm ürünlerde stok bitmiş :D

hayır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bakınca bu fiyat çıkıyor çok ürün olduğu içinde anlayamıyorum
Sipariş ayrıntılarını görüntüle bölümünden toplam ne kadar fiyata aldığına bakabilirsin. Ama orda da güncel fiyatları çıkar.

Sipariş ayrıntılarını görüntüle bölümünden toplam ne kadar fiyata aldığına bakabilirsin. Ama orda da güncel fiyatları çıkar.
oraya bakıyorum hocam ama çok ürün olduğu için tam kıyasalayamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,235,564
Üyeler
201,787
Son üye
HEROCENG
Geri