AMAZON JP GİFT CARD ALMAK

aslanjuan

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar merhaba Amazon JP den iki adet kart alacağım bir tanesinin ödemesini çektiler fakat diğerinin ödemesini aynı kart ile bir türlü çekemiyorlar.

Ben Amazon JP gift card alsam o gift card ile ödeme yapsam olur mu?

Yani parayı gift carda vereceğim onun ile ekran kartını alacağım.

Arkadaşlar merhaba Amazon JP den iki adet kart alacağım bir tanesinin ödemesini çektiler fakat diğerinin ödemesini aynı kart ile bir türlü çekemiyorlar.

Ben Amazon JP gift card alsam o gift card ile ödeme yapsam olur mu?

Yani parayı gift carda vereceğim onun ile ekran kartını alacağım.
HANGİ banka hocam?

Kredi Kartı.

Banka kartı ile denedim bir türlü olmadı bende kredi kartına yatırdım bütün nakiti o şekilde birinin ödemesi alındı ama diğerinin ödemesini almıyor.Ödeme biçimini revize etmem gerektiğini söylüyor

Konu günceldir arkadaşlar.

Ürün 124974 Yen kartımda 13500 TL limit var.

Banka ile görüşüyorum böyle bir alışveriş talebi gelmediğini söylüyorlar. amazon chat ile görüşüyorum kartınızda hata var diyorlar ne yapabilirim

Hocam banka (debit) kartıyla amazon jp ye ödeme yapmazsın. İkincisi de 124974 yene googleden kura bakıp şu kadar tl diye hesap yapmamalısın kredi kartı ile alışveriş yaparken. Amazon jp den yen olarak alışveriş yaptın diyelim önce yen-usd ye dönüyor sonra usd-tl dönüyor öyle geliyor ekstrene yani. Kartın yaklaşık 1077 usd yapıyor onuda bankanın o anki satış kurundan bile yüksek bir kurdan tl ye dönüyor bankalar. Yani büyük ihtimal limit sorunu yaşamışsındır. Aynı k.kartı ile bir kart çektiği söylemişsin onda da şöyle bir kötü haberim var sana (konuyu açtığın günden bu güne kur arttığı için) , şu an provizyonda bekliyor ödemen tl görüyorsun ama amazon kartı kargoladığı gün asıl ödemeye geçiyor o tutar ve o günkü kurdan dönüyolar yani kartın ödemesini yaptığın günkü kur ile kartın kargolandığı günkü kur arasında artış varsa o derece yüksek azalış varsa o derece düşük ödeme olarak yansıyacak kredi kartına.

Hocam banka (debit) kartıyla amazon jp ye ödeme yapmazsın. İkincisi de 124974 yene googleden kura bakıp şu kadar TL diye hesap yapmamalısın kredi kartı ile alışveriş yaparken. Amazon jp den yen olarak alışveriş yaptın diyelim önce yen-usd ye dönüyor sonra usd-TL dönüyor öyle geliyor ekstrene yani. Kartın yaklaşık 1077 usd yapıyor onuda bankanın o anki satış kurundan bile yüksek bir kurdan TL ye dönüyor bankalar. Yani büyük ihtimal limit sorunu yaşamışsındır. Aynı k.kartı ile bir kart çektiği söylemişsin onda da şöyle bir kötü haberim var sana (konuyu açtığın günden bu güne kur arttığı için) , şu an provizyonda bekliyor ödemen TL görüyorsun ama amazon kartı kargoladığı gün asıl ödemeye geçiyor o tutar ve o günkü kurdan dönüyolar yani kartın ödemesini yaptığın günkü kur ile kartın kargolandığı günkü kur arasında artış varsa o derece yüksek azalış varsa o derece düşük ödeme olarak yansıyacak kredi kartına.
nasıl ya banka kartıyla niye amazon jpden ürün alınmıyor emin misiniz bundan ? Ben birçok yerde banka-kredi kartı farketmeksizin ödeme yapılabilidğini okumuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,888
Üyeler
186,960
Son üye
kağanhan
Geri