sağlık olsun başka vurguna denk gelirim umarımtaze bitti geç kaldın
sağlık olsun başka vurguna denk gelirim umarımtaze bitti geç kaldın
Geç kaldın reisindirimde olan ürünlerin tamamını nerde görebilirim konudaki ürünlerin hepsi tükenmiş
bu doğru muFiyatlarda yanlışlık yok, defacto iflas etti. Kalan ürünleri kampanyalı şekilde satıyorlar.
Reis defacto iflas eder mi? sendebu doğru mu
bir yanlışlık yok. AlınFiyatlarda yanlışlık yok, defacto iflas etti. Kalan ürünleri kampanyalı şekilde satıyorlar.
Yok olsa şimdiye olurdu bugün onaylanıp kargoya verilir Amazon bu tür şeylere pek takmıyor bana yanlış gelen 2000 TL lik yastığı al kullan dediiptal olma durumu var mı arkadaşlar
35 TL ye aldığım bu kazak kargoya verilmiş
Ben teslim aldım çoğunu sıkıntı yok iptal olan olmadı daha35 TL ye aldığım bu kazak kargoya verilmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eşofman da kargoya verilmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Az önce bunu aldım kız kardeşime 48 TL ye Prime Üyeleri için günün fırsatı: Pamuklu Tişört Baskılı Bisiklet Yaka Kısa Kollu https://amzn.eu/d/1yZtwyu
Nerede oturuyorsun benimkiler yarın gelir herhalde neler aldınBen teslim aldım çoğunu sıkıntı yok iptal olan olmadı daha
Hadi iyisin o paraya karın doyuracak yemek bile kalmadıHOCAM BEDEN YOKTU AMA ÇAKTIM VALLA BİR TANE. 60TL KUPON DA VARDI 109 LİRAYA BOMBER CEKET ALDIM BEDAVA BİLE DEĞİL. eyvallah kısaca