Ghoul
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 523
hocam satışı yoktur 5 senelik 240 gb dümenden bir ssd ToshibaninHangi marka modelmiş o söylede almıyalım
hocam satışı yoktur 5 senelik 240 gb dümenden bir ssd ToshibaninHangi marka modelmiş o söylede almıyalım
mantıklı hamleben bilmiyordum hacı tüm siparişleri iptal edip tekrar aldım![]()
Hocam valla 60 TL indirim kuponu uyguladım bir de nays %15 Cashback veriyormuş öyle aldımhalihazırda indirimliydi ama daha indirim yaparlarsa iyi olur
o surelı mıydı? Bende aksam bakarım dıye aldım baktım gıtmıs kuponHocam valla 60 TL indirim kuponu uyguladım bir de nays %15 Cashback veriyormuş öyle aldım
Kupon süreli değil sen promosyonu uygula dedikten sonra kampanyası bitene kadar hesabında aktif olur sadece ödeme sayfasında indirim oluyoro surelı mıydı? Bende aksam bakarım dıye aldım baktım gıtmıs kupon![]()
hocam sizce hyper x yerine Logitech G G213 alınır mı?Ben mekanik klavye bir kaç kez kullandım mizar vs hiç memnun kalmadım o yüzden tericihi sana bırakıyorum ben membranciyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onu bende bekliyorum bugün indirim olmasa bile ara sıra bak illaki olur temsilci bu şekilde bilgi verdi bana + konuda güncelleme yaptım promosyon kampanyası var bir bak istersen
2'side güzel tercih sizin ben hyperx'i kullanıyorum tavsiye ederimhocam sizce hyper x yerine Logitech G G213 alınır mı?
Ben de arada kaldım 45 dksi kaldı bilemiyorum...Vade farksız 12 taksit imkanı var ancak 4ms olmasaydı gözümü karartıp almıştım.
Va panelmiş ya . Ben bir soğudum.Ben de arada kaldım 45 dksi kaldı bilemiyorum...