Amazon Prime Day 2020 Başladı !

Sence o zamanı veya mübarek cuma indirimlerini bekleyip mi bilgisayar alsam yoksa şimdi mi
şimdi al doların ne olacağı belli olmaz amerikada seçimler falan olacak borsa karışır

Kafamda karıştı millet sezon sonu veya mübarek cuma indirimlerini bekle diyor sende haklısın onlarda haklı bir yerde
İşin zor dostum :/ Bende bekleyecektim ama bugün sipariş veriyorum imzamdaki sistemi

Ben çektim bitane HyperX Cloud Alpha S

Ooo Hayırlı Olsun. :)
dün gece çektiydim az önce iptal ettim mavi almıştım , alırkende dedim 2 gün bu indirim kesin yarın gece siyahı indirime girer dedim, siyahını istiyodum çünkü. yataktan kalkıp baktım şimdi hakketten siyahı girmiş indirime velhasıl iptal ettim ve istediğimi aldım indirime girmeseydi FURY X geliyodu :D ondan önce logitech G pro X aldım beğenmedim iade ettim , 4 .kulaklığı aldık anasını satayım :DDDD teşekkür ediyorum bu arada.

dün gece çektiydim az önce iptal ettim mavi almıştım , alırkende dedim 2 gün bu indirim kesin yarın gece siyahı indirime girer dedim, siyahını istiyodum çünkü. yataktan kalkıp baktım şimdi hakketten siyahı girmiş indirime velhasıl iptal ettim ve istediğimi aldım indirime girmeseydi FURY X geliyodu :D ondan önce logitech G pro X aldım beğenmedim iade ettim , 4 .kulaklığı aldık anasını satayım :DDDD teşekkür ediyorum bu arada.
Baya serüven yaşamışsın :D. Ama sonunda isteğine almışsın.
Tekrardan hayırlı olsun. :)

Ondan önce de logitech g pro x aldım iade ettim parası gelmedi daha ne sürüvenler hemde 4.kulaklık 😂😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AGK kargo diye bişeye vermişler aynı gün kargo yazıyo garibime gitti

Pro X'in neyisini beğenmediniz hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,172
Üyeler
184,272
Son üye
Trueno
Geri