ANYA
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 821
görebilsem vurcam gece gece saklıyor ki sinir oluyom kedim sağolsun bazen iş yapıyor![]()
Ideenwelt Sinek Raketi
www.rossmann.com.tr
Öneririm
görebilsem vurcam gece gece saklıyor ki sinir oluyom kedim sağolsun bazen iş yapıyor![]()
Ideenwelt Sinek Raketi
www.rossmann.com.tr
Öneririm
ben de eski evimde yatak basina limon ve lavanta kolonyasini cam bir kaba az dokup sulandiriyordum, bir sure ise yariyordu sonra hucma devam ediyorlardisokulmadan önce veya sonra bol bol elime koluma enseme yüzüme limon kolanyası sürüyorum hem ferahlıyorum hemde olurda sokarlarsa ölürler umuduyla hoşuma gidiyor
çektim gitti hocam her sineğe tek atar mı bu s1lah {!]![]()
Ideenwelt Sinek Raketi
www.rossmann.com.tr
Öneririm
Mağaza diye biliyorum.hocam gece kulağının etrafında vızz vıızz vıızzz yapıyorlar birde dokunup kaçıyorlar ya evi yakasım geliyor (!)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mağazaya mı geldi yoksa e mağazadan mı sipariş ediyoz
kolanya kokusu kedimin de hoşuna gitmiyor kokuyu aldığı an kaçıyor yada gözlerini kapatıp açıyorben de eski evimde yatak basina limon ve lavanta kolonyasini cam bir kaba az dokup sulandiriyordum, bir sure ise yariyordu sonra hucma devam ediyorlardiolmezler alkol ucucu oldugundan ama linalin kokusu hoslarina gitmiyor.
klavye güzel ben f108 pro aldım tam boy istediğim içinAlınır mı klavye lazım bana
Sinek 1 sen 0 bu her daim böyledir nadirde olsagörebilsem vurcam gece gece saklıyor ki sinir oluyom kedim sağolsun bazen iş yapıyor
hocam nasıl sarar mı ya havada 3-5 tur attırıp oynamak için düşünüyorumMağaza diye biliyorum.
hocam çektim gitti valla rossman vb yerler bazen cidden güzel ve işe yarar şeyler satıyorSinek 1 sen 0 bu her daim böyledir nadirde olsa![]()
Rossman candır ya severizhocam nasıl sarar mı ya havada 3-5 tur attırıp oynamak için düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam çektim gitti valla rossman vb yerler bazen cidden güzel ve işe yarar şeyler satıyor![]()
güzel bir laptop soğutucusu önerecek varmı![]()
Prime Day 2026 | Amazon.com.tr
Amazon Prime Day fırsatları kapıda! Prime üyelerine özel binlerce üründe harika fırsatlar ve indirimler Amazon.com.tr’dewww.amazon.com.tr
G213 KLAVYE 850 TL
Logitech G G213 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi, LIGHTSYNC Teknolojisi, Sıvı Dökülmesine Dayanıklı, Özel Medya Denetimleri, Türkçe Q Klavye, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G G213 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi, LIGHTSYNC Teknolojisi, Sıvı Dökülmesine Dayanıklı, Özel Medya Denetimleri, Türkçe Q Klavye, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Stoklarla Sınırlı Fiyatlar
![]()
Prime Day 2026 | Amazon.com.tr
Amazon Prime Day fırsatları kapıda! Prime üyelerine özel binlerce üründe harika fırsatlar ve indirimler Amazon.com.tr’dewww.amazon.com.tr
varmı old spice vs indirimiRossman candır ya severiz![]()
Old spice hiç sevmedim kalıcılığı ve kokusu hiç hoşuma gitmiyor birçok marka kullandım Nivea geri döndüm Nivea öneririm şuan kullandığım model indirimde rollon olarak istersen link atarım amazondavarmı old spice vs indirimi![]()
bakayım hocamOld spice hiç sevmedim kalıcılığı ve kokusu hiç hoşuma gitmiyor birçok marka kullandım Nivea geri döndüm Nivea öneririm şuan kullandığım model indirimde rollon olarak istersen link atarım amazonda