omerfarukakay
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Dalış yapanlar kaçırmasın
Yani öncelikle aracın olmalı ve uçuş yasağı olmayan bir yerde yaşıyor olmalısın.hocam nasıl sarar mı ya havada 3-5 tur attırıp oynamak için düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam çektim gitti valla rossman vb yerler bazen cidden güzel ve işe yarar şeyler satıyor![]()
bakayım hocam
hocam sanırım djı tr deki yada globaldaki çakallığı bulmuş geçen videosunu izlemiştim markanın incelemesi gibi bir şeydi 239-249 gram ve altı safe olduğu için mi ne adamlar sürekli asgari gramajdan kaçıyor bu sayede sorun olmuyordu sanırım ama net bilgim yokYani öncelikle aracın olmalı ve uçuş yasağı olmayan bir yerde yaşıyor olmalısın.
Son olarakta ehliyetin olmalı cezası 250k idi en son.
Gerçi bu çok küçük belki bunda gerekmiyordur.
hocamNIVEA Kadın Roll on Deodorant Fresh Natural 50 ml,Ter ve Terlemeye Karşı 72 Saat Anti Perspirant Koruma,Uzun Süren Ferahlık,Okyanus Özleri Kokusu,Etil Alkol İçermez : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
NIVEA Kadın Roll on Deodorant Fresh Natural 50 ml,Ter ve Terlemeye Karşı 72 Saat Anti Perspirant Koruma,Uzun Süren Ferahlık,Okyanus Özleri Kokusu,Etil Alkol İçermez : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikamzn.eu
Kalıcılığı kokusu çok güzel
Alıntıyı görüntüle
250 k banka desek 250 k da devlete maşallahYani öncelikle aracın olmalı ve uçuş yasağı olmayan bir yerde yaşıyor olmalısın.
Son olarakta ehliyetin olmalı cezası 250k idi en son.
Gerçi bu çok küçük belki bunda gerekmiyordur.
Bu markanında birçok modelini kullandım en güzel kokan bence bu şans ver bence hak vereceksin kadın olması fark etmezkihocam sanırım djı tr deki yada globaldaki çakallığı bulmuş geçen videosunu izlemiştim markanın incelemesi gibi bir şeydi 239-249 gram ve altı safe olduğu için mi ne adamlar sürekli asgari gramajdan kaçıyor bu sayede sorun olmuyordu sanırım ama net bilgim yok
hocamkadın ama bu elbette güzel kokuyordur orası ayrı
250 k banka desek 250 k da devlete maşallah
Tatile gidicem yakın zamanda bunlardan cok lazım oluyor kalitelimidir
Dalış yapanlar kaçırmasın
bunu biliyorum hocam geçmişte kullandım kokusunu hatırlamıyorum gerçi fotodakinin aynısıysa hala hatırladığım rolondur sanırımBu markanında birçok modelini kullandım en güzel kokan bence bu şans ver bence hak vereceksin kadın olması fark etmezki![]()
En üst kalite kaçırmaTatile gidicem yakın zamanda bunlardan cok lazım oluyor kalitelimidir
kaça düşmüştü kralAula S11 Pro 3600DPI RGB Optik Gaming Mouse Pembe : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula S11 Pro 3600DPI RGB Optik Gaming Mouse Pembe : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesaj otomatik olarak birleştirildi:
depo ürünüApple M5 çipli 15 inç MacBook Air Laptop: 15.3 inç Liquid Retina Ekran, 10 CPU, 10 GPU, 16GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, 12 MP Center Stage Kamera, Touch ID; Yıldız Işığı : Amazon.com.tr
Apple M5 çipli 15 inç MacBook Air Laptop: 15.3 inç Liquid Retina Ekran, 10 CPU, 10 GPU, 16GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, 12 MP Center Stage Kamera, Touch ID; Yıldız Işığı : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Nvidia diye okudum...Sivrisinek ısırığına size kendi bulduğum yöntemi söyleyeyim. Direk nviea koltuk altı rol sürüyorsunuz kaşıntı 5-10 saniye içinde geçiyor![]()
bende nvidia deodrant çıkardı şov olarak sandımNvidia diye okudum...