termus varmı stanley indirim
3 gün önce bundan daha ucuzmuş ben nasıl prime anlamadım
Kasanın içi temizlenir mi bunla ?https://www.amazon.com.tr/Araç-Süpürgesi-Şarjlı-120W-6-000Pa/dp/B0H2G8N15V?ref=dlx_prime_dg_dcl_B0H2G8N15V_dt_sl18_6e_pi&pf_rd_r=QZM46EC7JVNNKT8E7T1J&pf_rd_p=e94a192e-6cad-4562-8512-fabd45b7d96e&sbo=RZvfv//HxDF+O5021pAnSA== Bu da güzelmiş bende büyüğü var bunu da alıcam sanırım masa ve kasa için süper oluyor
evet ben temizliyorumKasanın içi temizlenir mi bunla ?
İyi mi idare eder mi üflemesievet ben temizliyorum
1260Tl'ye depo ürünü paylaşılıyor onu diyorsan o ürün ikinci el. Ha sıfırını da 1400e alıyorlar ama 300 TL kupon yakarlarsan alırsın onuda.3 gün önce bundan daha ucuzmuş ben nasıl prime anlamadım
Bundaki fan en fazla 9 CM falan kendini anca soğutur.Warmco D1 Masaüstü Vantilatör USB ve Type-C Bağlantılı Taşınabilir Ultra İnce Soğutucu Fan Siyah 3 Kademeli Ayarlanabilir Katlanabilir Stand : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Warmco D1 Masaüstü Vantilatör USB ve Type-C Bağlantılı Taşınabilir Ultra İnce Soğutucu Fan Siyah 3 Kademeli Ayarlanabilir Katlanabilir Stand : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
usb fan isteyen, ürün hakkında bilmiyorum güzele benziyor.
yarın gelsin ayzarım bende büyüğü var çok fazla üflüyor ondan bunu aldım daha az üflesin diyeİyi mi idare eder mi üflemesi