🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

hocam nasıl sarar mı ya havada 3-5 tur attırıp oynamak için düşünüyorum :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam çektim gitti valla rossman vb yerler bazen cidden güzel ve işe yarar şeyler satıyor :D
Yani öncelikle aracın olmalı ve uçuş yasağı olmayan bir yerde yaşıyor olmalısın.
Son olarakta ehliyetin olmalı cezası 250k idi en son.
Gerçi bu çok küçük belki bunda gerekmiyordur.

Kalıcılığı kokusu çok güzel

2557.webp

Yani öncelikle aracın olmalı ve uçuş yasağı olmayan bir yerde yaşıyor olmalısın.
hocam sanırım djı tr deki yada globaldaki çakallığı bulmuş geçen videosunu izlemiştim markanın incelemesi gibi bir şeydi 239-249 gram ve altı safe olduğu için mi ne adamlar sürekli asgari gramajdan kaçıyor bu sayede sorun olmuyordu sanırım ama net bilgim yok

Kalıcılığı kokusu çok güzel

Alıntıyı görüntüle
hocam :D kadın ama bu elbette güzel kokuyordur orası ayrı :D

250 k banka desek 250 k da devlete maşallah

hocam sanırım djı tr deki yada globaldaki çakallığı bulmuş geçen videosunu izlemiştim markanın incelemesi gibi bir şeydi 239-249 gram ve altı safe olduğu için mi ne adamlar sürekli asgari gramajdan kaçıyor bu sayede sorun olmuyordu sanırım ama net bilgim yok

hocam :D kadın ama bu elbette güzel kokuyordur orası ayrı :D

250 k banka desek 250 k da devlete maşallah
Bu markanında birçok modelini kullandım en güzel kokan bence bu şans ver bence hak vereceksin kadın olması fark etmezki 😁

Bu markanında birçok modelini kullandım en güzel kokan bence bu şans ver bence hak vereceksin kadın olması fark etmezki 😁
bunu biliyorum hocam geçmişte kullandım kokusunu hatırlamıyorum gerçi fotodakinin aynısıysa hala hatırladığım rolondur sanırım

depo ürünü
kaça düşmüştü kral

İlk defa şu forumda param cebimde kaldı alınacak bir şey göremedim şükürler olsun 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,352
Üyeler
197,873
Son üye
sospps
Geri