🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

belediye adam akıllı ilaçlama yapsa ölüyorlar her hafta 1-2 tane yakalıyoruz şuanlık
valla öyle bakma ben raket detan raid likit falan 2 sene önce mi illallah edip dizmiştim ölüm makinelerini, sonra belediye akıllandı ilaçlamaya başladı pek yoklar artık kullanmıyorum bunları da.. çok büyük rahatlık. Bir de evin tüm pencerelerinde sineklik var.

hocam gece kulağının etrafında vızz vıızz vıızzz yapıyorlar birde dokunup kaçıyorlar ya evi yakasım geliyor (!)
küçükleri en kötü raketi savurarak camdan dışarı çıkartıyorum ya da kendileri kaçarken gg oluyor ama bu büyükler dağ faresi gibi zor ölüyorlar

Her mağazaya 1 adet olacak şekilde 9000 adet stok vardı.
1000 tane bile satilmamistir bence 😂
Yarın kargo gelcek de kutuyu açmadan magazaları bi gezeyim bakayım bulursam iade ederim

Limon kolonyasinda olan linalin maddesi sivrileri bir sure uzak tutuyor, lavanta da olmasi lazim.
sokulmadan önce veya sonra bol bol elime koluma enseme yüzüme limon kolanyası sürüyorum hem ferahlıyorum hemde olurda sokarlarsa ölürler umuduyla hoşuma gidiyor

belediye her hafta sıkıyor yetmiyor bende bunu benzer alcam var mı düzgün?

sabah 9 da başlayacak bi tur erken indirim yaptılar tek tük ürünler vardı
prime indirimler eskisi kadar iyi de değil
sağlam m2 ssd işlemci monitör kulaklık mouse klavye sıvı soğutma veya hava soğutma ah bir denk gelse çökecem hepsine ya

• Hahaha
Reaksiyonlar: ANYA
Geri