Darkone22
80+ Bronze
hesabın açılma tarihi 16 ocak26 yaşındayım diyip burada millete atar yapmıyorum. Zekan sıvılaşmış. Sana en azından argo konuşmadım ama çapın bu kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne oldu yeni hesap açıp geldin mi
Haklı olsalar 2k mesaj atılmazdı buraya merak etme 4 senedir bu forumu takip ediyorum. Öyle olmuyor o işlerBen yeni hesap değilim ama haklılar
21 mart da açmışsın ama hesabıHaklı olsalar 2k mesaj atılmazdı buraya merak etme 4 senedir bu forumu takip ediyorum. Öyle olmuyor o işler
dostum olay haklı olmak veya olmamak değil kabalaşan insanlar arasında haklılık söz konusu olmazHaklı olsalar 2k mesaj atılmazdı buraya merak etme 4 senedir bu forumu takip ediyorum. Öyle olmuyor o işler
Argo konuşmamış halin bu senin?26 yaşındayım diyip burada millete atar yapmıyorum. Zekan sıvılaşmış. Sana en azından argo konuşmadım ama çapın bu kadar.
Konuşmada 30'dan fazla mesajın vardır. En fazla 5 tanesi linktir geri kalanı boş beleş konuşma. Konuyu baltamaktan bile ceza alman gerekir. Randomcu ufaklık. Yaş belirtme sebebim şuydu onu bile anlayamamışsın. Herkes senin yaşıtında değil. İnsanlar işte çalışıyor. 5-6 gibi eve gelip indirim var mı diye bakıyor? Senin randomlu mesajını okumak istemiyor yada tartışmalarını görmek istemiyor olabilir. Neticede herkes senin gibi forumda takılıp millete salça olmuyor.Hayır bana bunu yazanın ppsi peki dgdgdhdfgsdfg
Millete hakaret ediyim ama laf yemiyim hehe zekisin sen. Vallahi beni tanıyan tanıyor. Engelle geç o zaman insanların boşuna vaktini çalıyorsun hadi abicim hadiArgo konuşmamış halin bu senin?
Konuşmada 30'dan fazla mesajın vardır. En fazla 5 tanesi linktir geri kalanı boş beleş konuşma. Konuyu baltamaktan bile ceza alman gerekir. Randomcu ufaklık. Yaş belirtme sebebim şuydu onu bile anlayamamışsın. Herkes senin yaşıtında değil. İnsanlar işte çalışıyor. 5-6 gibi eve gelip indirim var mı diye bakıyor? Senin randomlu mesajını okumak istemiyor yada tartışmalarını görmek istemiyor olabilir. Neticede herkes senin gibi forumda takılıp millete salça olmuyor.
İlgilenmeyin şu ergen kızla. Önceki gün külotlu çorap aldı, bugünde ped alır gider. Fazlada gerilmeyin.Allah'ım sabrımı test ediyorsun. Abdullah diyor forum yaşı niye düştü böyle çocuklar yüzünden. Hehe hadi abicim hadi şu laflara bak Allah aşkına. Moderatörde bana hakaretten ceza vermiş. Arkadaş zekan sıvılaşmış diyor, kolum kadar yoksun diyor ona sıfır yaptırım. Babanızın çiftliği olmuş burası. Başka söze gerek yok. @Abdullah Hacıgül
Hangisi kiz la? (CHP li toxic 15 yaşındaki siyasetten anlamayan ama sonuna kadar CHP li kız gibi)İlgilenmeyin şu ergen kızla. Önceki gün külotlu çorap aldı, bugünde ped alır gider. Fazlada gerilmeyin.
lenovo g24-20 yi al g3 alırsan yanına bide gözlük albu monitörlerden hangisi iyi ?
Evet o bir kız. Fazla kırıcı olmamak en güzeli.Hangisi kiz la? (CHP li toxic 15 yaşındaki siyasetten anlamayan ama sonuna kadar CHP li kız gibi)