Neler Yeni

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Yusufkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf kılıç
26 yaşındayım diyip burada millete atar yapmıyorum. Zekan sıvılaşmış. Sana en azından argo konuşmadım ama çapın bu kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne oldu yeni hesap açıp geldin mi :D
hesabın açılma tarihi 16 ocak
insanların seninle tartışmak için yeni hesap açarak konuşacağını düşünmen nasıl bir zihin yapısı ve egodur anlamak zor

Ellsy

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!

Yusufkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf kılıç
Haklı olsalar 2k mesaj atılmazdı buraya merak etme 4 senedir bu forumu takip ediyorum. Öyle olmuyor o işler
dostum olay haklı olmak veya olmamak değil kabalaşan insanlar arasında haklılık söz konusu olmaz
finallerim vs bitti ben konuyu takip edebiliyorum ama çalışan insanlar var ve linklerin toplu durması çoğunluk için daha fayadlı
ve bunu yapmaya çalışan kişide olmasına rağmen ban yiyor. Zararı ne anlamak çok zor

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Batuhan
26 yaşındayım diyip burada millete atar yapmıyorum. Zekan sıvılaşmış. Sana en azından argo konuşmadım ama çapın bu kadar.
Argo konuşmamış halin bu senin?
Hayır bana bunu yazanın ppsi peki dgdgdhdfgsdfg
Konuşmada 30'dan fazla mesajın vardır. En fazla 5 tanesi linktir geri kalanı boş beleş konuşma. Konuyu baltamaktan bile ceza alman gerekir. Randomcu ufaklık. Yaş belirtme sebebim şuydu onu bile anlayamamışsın. Herkes senin yaşıtında değil. İnsanlar işte çalışıyor. 5-6 gibi eve gelip indirim var mı diye bakıyor? Senin randomlu mesajını okumak istemiyor yada tartışmalarını görmek istemiyor olabilir. Neticede herkes senin gibi forumda takılıp millete salça olmuyor.

Darkone22

80+ Bronze
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BKQQ..._prime_gd_dcl_tlt_115_fd123db1_dt_sl6_16&th=1

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Essential Kahve Makinesi Rosie Brown​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Argo konuşmamış halin bu senin?

Konuşmada 30'dan fazla mesajın vardır. En fazla 5 tanesi linktir geri kalanı boş beleş konuşma. Konuyu baltamaktan bile ceza alman gerekir. Randomcu ufaklık. Yaş belirtme sebebim şuydu onu bile anlayamamışsın. Herkes senin yaşıtında değil. İnsanlar işte çalışıyor. 5-6 gibi eve gelip indirim var mı diye bakıyor? Senin randomlu mesajını okumak istemiyor yada tartışmalarını görmek istemiyor olabilir. Neticede herkes senin gibi forumda takılıp millete salça olmuyor.
Millete hakaret ediyim ama laf yemiyim hehe zekisin sen. Vallahi beni tanıyan tanıyor. Engelle geç o zaman insanların boşuna vaktini çalıyorsun hadi abicim hadi

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Batuhan
Allah'ım sabrımı test ediyorsun. Abdullah diyor forum yaşı niye düştü böyle çocuklar yüzünden. Hehe hadi abicim hadi şu laflara bak Allah aşkına. Moderatörde bana hakaretten ceza vermiş. Arkadaş zekan sıvılaşmış diyor, kolum kadar yoksun diyor ona sıfır yaptırım. Babanızın çiftliği olmuş burası. Başka söze gerek yok. @Abdullah Hacıgül

İceWolf

80+ Silver
Allah'ım sabrımı test ediyorsun. Abdullah diyor forum yaşı niye düştü böyle çocuklar yüzünden. Hehe hadi abicim hadi şu laflara bak Allah aşkına. Moderatörde bana hakaretten ceza vermiş. Arkadaş zekan sıvılaşmış diyor, kolum kadar yoksun diyor ona sıfır yaptırım. Babanızın çiftliği olmuş burası. Başka söze gerek yok. @Abdullah Hacıgül
İlgilenmeyin şu ergen kızla. Önceki gün külotlu çorap aldı, bugünde ped alır gider. Fazlada gerilmeyin. :)

Ellsy

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
İlgilenmeyin şu ergen kızla. Önceki gün külotlu çorap aldı, bugünde ped alır gider. Fazlada gerilmeyin. :)
Hangisi kiz la? (CHP li toxic 15 yaşındaki siyasetten anlamayan ama sonuna kadar CHP li kız gibi)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom