Neler Yeni

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Darkone22

80+ Bronze
oyyy bedava https://www.amazon.com.tr/dp/B09WSNJ7W9?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskiden prime day zamanları bende buradan takip ederdim. Hatta bulduğum ürünlerin konularını açardım. Bu sene öyle yapmıyorum. Çünkü konu vasat ötesi. Ürün linki paylaşmayı bırakın sohbet muhabbet dönüyor. Hadi onu da geçtik. Bir de istekler var. Klavye isteyen mi dersin mouse isteyen mi? Tam unutuyordum. Al satçı tayfa. Ürün linki gelir gelmez yapıştırır. Al sata gider mi yhağğ biz bunları okumak zorunda değiliz neticede. Ben forumdan takip etmeyi bıraktım. Telegram indirim gruplarına girdim. Adamlar sadece link atıyor uyguna bulunan ürünleri. Moderatörün kötü yönetimine diyecek bir sözüm yok. Forum yöneticilerine bırakıyorum. Banlanan insanların da haksız banlandığını düşünüyorum. Eskiden işleyiş böyle değildi çünkü.
Yahu niye link atıyor biliyor musun ? Adamin Heps Trenyyolda görülme sayılarına baktın mı ? Ben de oralara üyeyim 30 saniyede aldın aldın. Bir sen üyesin. Adamlar Hem bot ile hem trenyol hem hepsiburada koleksiyon ile dünyanın parasını kazanıyor. Sana kalan 30 saniyede alip alamamak.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
oyyy bedava https://www.amazon.com.tr/dp/B09WSNJ7W9?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp

Yahu niye link atıyor biliyor musun ? Adamin Heps Trenyyolda görülme sayılarına baktın mı ? Ben de oralara üyeyim 30 saniyede aldın aldın. Bir sen üyesin. Adamlar Hem bot ile hem trenyol hem hepsiburada koleksiyon ile dünyanın parasını kazanıyor. Sana kalan 30 saniyede alip alamamak.
Yav bi kes ne çene varmış. Konunun en başından beri şu alınır mı bu fiyata bu alınır mı bu fiyata. Yaşın belli ki küçük. Biz çalışan insanlarız. 26 yaşında biriyim boş boş senin randomlu komik olduğunu sandığın mesajları okumak zorunda mıyım? Prime day konusunda. Daha bana etiket atma millete de bulaşma.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
8999Tl - Televizyon arayan var ise iyi fiyat.
1689261337615.png

Darkone22

80+ Bronze
Yav bi kes ne çene varmış. Konunun en başından beri şu alınır mı bu fiyata bu alınır mı bu fiyata. Yaşın belli ki küçük. Biz çalışan insanlarız. 26 yaşında biriyim boş boş senin randomlu komik olduğunu sandığın mesajları okumak zorunda mıyım? Prime day konusunda. Daha bana etiket atma millete de bulaşma.
Asıl sen boş yapma işine gelmiyorsa engelle geç. Padişaha bak. 26 da çok büyük. Kolum kadar yoksun

İnsanlar daha forumun ne anlama geldiğini bilmiyor. Gelmiş burada Hepimizin forumunda sesimizi kesmemizi istiyor sen kim ya ? Yardımlaşma forumunda telegram gruplarını övüyor. Git o zaman sessiz sessiz indirim bekle yallah

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Uygunsuz davranış
Asıl sen boş yapma işine gelmiyorsa engelle geç. Padişaha bak. 26 da çok büyük. Kolum kadar yoksun

İnsanlar daha forumun ne anlama geldiğini bilmiyor. Gelmiş burada Hepimizin forumunda sesimizi kesmemizi istiyor sen kim ya ? Yardımlaşma forumunda telegram gruplarını övüyor. Git o zaman sessiz sessiz indirim bekle yallah
Senin gibi salaklar yüzünden bıraktım burayı zaten. Bana yallah deme hakkın yok kolum kadar yoksunuda bir tarafına montelerim.
Dostum sende ekran izleyip sıfır uyarıda bulunduğun için tebrikler.

Yusufkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf kılıç

forumda yeni sayılırım ama bu arkadaşa yaptırım gerekiyor gibi duruyor tartışmadığı adam kalmadı

Darkone22

80+ Bronze
Uygunsuz Dil
Senin gibi salaklar yüzünden bıraktım burayı zaten. Bana yallah deme hakkın yok kolum kadar yoksunuda bir tarafına montelerim.

26 yaşındayım diyip burada millete atar yapmıyorum. Zekan sıvılaşmış. Sana en azından argo konuşmadım ama çapın bu kadar.

forumda yeni sayılırım ama bu arkadaşa yaptırım gerekiyor gibi duruyor tartışmadığı adam kalmadı
Ne oldu yeni hesap açıp geldin mi :D

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Efe

biraz sakin mi olsanız? ikiniz de ban yiyeceksiniz onu istiyorsunuz.

Ellsy

80+ Bronze
26 yaşındayım diyip burada millete atar yapmıyorum. Zekan sıvılaşmış. Sana en azından argo konuşmadım ama çapın bu kadar.

Ne oldu yeni hesap açıp geldin mi :D
Ben yeni hesap değilim ama haklılar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom