AMD Gpu'nun Üzdüğü Förk
80+ Bronze
Alma sakın bunu
Alma sakın bunu
Ben geçen hafta 2 adet aldım bu fiyata bedava açıkçası. Piyasası 300-500 tl olmuş muadillerininİyi mi
Arkadaşa uyarı veya ceza yokmu ? Denyo vs nasıl ithamlar bunlar 32 yaşındayım böyle saygısızlıklara gerek yok.bittiğini sanmıyorum.. denyo sallıyor..
@seyfu37 hakkında birşeyler yapmanızı rica ediyorum.Ne çabuk pitmiş
Ne kadara aldıniphone 12 mini tekrar stoğa girdi 1 tane kaptım. 2 saat f5 uğraş sonucu.
22400 civarında oluyor hocam denk düşerseNe kadara aldın
Hayrli olsun22400 civarında oluyor hocam denk düşerse
Fps oyunları için iyi değil diyorlardı. Pro iyi yazanlar görmüştümMousePad arayan arkadaşlar kaçırmasın.
Speed hakkında benzer yorumlar gördüm. Kullanmadım ama pronun XLsini geçen sene 150 liraya almıştım. Aktif kullanıyorum. Kullandığım en iyi mousepad diyebilirim. Çok kaliteli hissettiriyor.Fps oyunları için iyi değil diyorlardı. Pro iyi yazanlar görmüştüm
Prosu da indirime girmiş m bedeni 289 tl. Alınabilir. Aslında benimde ihtiyacım var ama çok para harcadım. Söz verdim daha harcamayacağım diyeSpeed hakkında benzer yorumlar gördüm. Kullanmadım ama pronun XLsini geçen sene 150 liraya almıştım. Aktif kullanıyorum. Kullandığım en iyi mousepad diyebilirim. Çok kaliteli hissettiriyor.