Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,998
muhtemelen 17 ye falan düşücek boşa bekliyoruzps5 bekliyorum kaça çıkıcak acaba merak ettim
muhtemelen 17 ye falan düşücek boşa bekliyoruzps5 bekliyorum kaça çıkıcak acaba merak ettim
47 den sonrasina bak kardesim vardi muhakkakHocam son sayfalara baktım ama göremedim.
sıcak fırsatlarda ayrıca konusu açılmış paylaşılan ürünün oradan da bakabilirsinHocam son sayfalara baktım ama göremedim.
Aman aman bass aramıyorsan hyperx cloud core işini görürarkadaşlar 1k ya basslı kulaklık önerebilecek var mı
ps5 in saat 8de çıkıcağı sayfa nerde ya göremedim bi kaç saat önce ana sayfada gözüküyodu şuan yok galiba
yine iyi değil mimuhtemelen 17 ye falan düşücek boşa bekliyoruz![]()
1k'yı geçmeyen demişsiniz fakat bulduğunuz EVO Plus fiyatını o kadar hakediyor ki, 300 TL yüzünden almamak büyük bir hata olur. Gen 3'te alınacak en iyi SSD olabilir. 980'de DRAM yok mesela.SSD önerir misiniz? 1k yı geçmeyen.
Evet oda 175 TL amazonda 2 adet başlık var onda da 1 yıl rahat götürür belki daha fazlaHocam bunun yanında gövdesinide almak lazım herhalde onuda önerebilir misiniz? Bide ne kadar süre kullanılır bunlar pek bilgim yok?