Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Olm konu çok dışına çıkmış çok muhabbet dönüyor

Sadece fiyat ürün ismi link atıp geçsek mi? Çok fazla konu dışı muhabbet dönüyo. Alınır mı alınmaz mı diye ayrı konu açsanız daha iyi

2 tane 24 " monitör önerir misiniz bitane 144hz 1 tane 75 hz yada 60hz olursa sevinirim

ayrı konu olarak açınca da yetkililer konuyu kitleyip ban atıyor şaka gibi :D
Ayrı indirim konusu değil, sadece atıyorum burda indirimde SSD gördün almak istiyorsun ama bilmediğin için sormak istiyorum. Burda iyi mi kötü mü diye sormak yerine falanca SSD iyi midir alınır mı diye konu açılabilir

Ayrı indirim konusu değil, sadece atıyorum burda indirimde SSD gördün almak istiyorsun ama bilmediğin için sormak istiyorum. Burda iyi mi kötü mü diye sormak yerine falanca SSD iyi midir alınır mı diye konu açılabilir
Onun yerine tüm indirimler ayrı konu olarak açılır, insanlar da hangi ürünü almak istiyorsa o ürünün kendine ait konusunda tartışırlar iyi mi kötümü şu mu bu mu diye. Şu an olay olan saçmalık ötesi. 125 sayfa konunun anca 15 sayfası indirimdir

Onun yerine tüm indirimler ayrı konu olarak açılır, insanlar da hangi ürünü almak istiyorsa o ürünün kendine ait konusunda tartışırlar iyi mi kötümü şu mu bu mu diye. Şu an olay olan saçmalık ötesi. 125 sayfa konunun anca 15 sayfası indirimdir
Doğru

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,222
Üyeler
187,013
Son üye
130yedi