Değer.1400 daha vermeme değer mi kanka
aldım knk eywD
Değer.
Bir tane alacağım sanki bedeni geniş kalıp gibi duruyor, bir beden küçük almak mantıklı gibiKoton Erkek Dik Yaka Şişme Mont Fermuarlı Cep Detaylı 328,90TL ( L , XL )
*S ve M bedenler 392.90 TL
Bunu unutmayalım
ayrı konu olarak açınca da yetkililer konuyu kitleyip ban atıyor şaka gibiSadece fiyat ürün ismi link atıp geçsek mi? Çok fazla konu dışı muhabbet dönüyo. Alınır mı alınmaz mı diye ayrı konu açsanız daha iyi
Ayrı indirim konusu değil, sadece atıyorum burda indirimde SSD gördün almak istiyorsun ama bilmediğin için sormak istiyorum. Burda iyi mi kötü mü diye sormak yerine falanca SSD iyi midir alınır mı diye konu açılabilirayrı konu olarak açınca da yetkililer konuyu kitleyip ban atıyor şaka gibi
Onun yerine tüm indirimler ayrı konu olarak açılır, insanlar da hangi ürünü almak istiyorsa o ürünün kendine ait konusunda tartışırlar iyi mi kötümü şu mu bu mu diye. Şu an olay olan saçmalık ötesi. 125 sayfa konunun anca 15 sayfası indirimdirAyrı indirim konusu değil, sadece atıyorum burda indirimde SSD gördün almak istiyorsun ama bilmediğin için sormak istiyorum. Burda iyi mi kötü mü diye sormak yerine falanca SSD iyi midir alınır mı diye konu açılabilir
DoğruOnun yerine tüm indirimler ayrı konu olarak açılır, insanlar da hangi ürünü almak istiyorsa o ürünün kendine ait konusunda tartışırlar iyi mi kötümü şu mu bu mu diye. Şu an olay olan saçmalık ötesi. 125 sayfa konunun anca 15 sayfası indirimdir