Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,999
Onu bilmiyodum iyi oldu eyvallahyeterli ben uyarıyı xbox kolu vs için bakanlara söyledim sadece bt 5.0 ile çalışıyor ondan klvaye mouse için yeterli
Onu bilmiyodum iyi oldu eyvallahyeterli ben uyarıyı xbox kolu vs için bakanlara söyledim sadece bt 5.0 ile çalışıyor ondan klvaye mouse için yeterli
xbox 9. nesil gamepad i 4.0 bağlayıp kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamıyorumyeterli ben uyarıyı xbox kolu vs için bakanlara söyledim sadece bt 5.0 ile çalışıyor ondan klvaye mouse için yeterli
Xbox 9. Nesil bağlayamazmıyızyeterli ben uyarıyı xbox kolu vs için bakanlara söyledim sadece bt 5.0 ile çalışıyor ondan klvaye mouse için yeterli
amazon satın alma sınırı koymadıysa birisi komple kapatmış olabilir stoğuBu ürünü alıyorum ama sipariş sürekli iptal ediliyor sebebi nedir?
amazon satın alma sınırı koymadıysa birisi komple kapatmış olabilir stoğu
Prilden daha dandik bence.
Aldın mı onaylandı mı?10 tane alabiliyorum sorun yok tanesi 64 TL geliyor
Ödeme ekranına kadar geldim ihtihaçım olmadığı için alamadım önceden aldıklarım duruyor dahaAldın mı onaylandı mı?
Oraya kadar bende geliyorum ben satın aldıktan sonra sipariş anında iptal ediliyorÖdeme ekranına kadar geldim ihtihaçım olmadığı için alamadım önceden aldıklarım duruyor daha
evet o kısıma kadar gelmesi normal ve doğal stok yoksa ya da başka bir sorun varsa iptal ediliyor sipariş otomatik10 tane alabiliyorum sorun yok tanesi 64 TL geliyor
Denemek için alsak mı bir taneOraya kadar bende geliyorum ben satın aldıktan sonra sipariş anında iptal ediliyor
1 Tane sipariş verdim sorun yokOraya kadar bende geliyorum ben satın aldıktan sonra sipariş anında iptal ediliyor
Ban yemişsin. Bir evin ihtiyacından fazlasını aldıysan engelliyorlar. Başka hesap başka kart ve başka adrese alabilirsin anca.Oraya kadar bende geliyorum ben satın aldıktan sonra sipariş anında iptal ediliyor