Biz dün 350ye aldık f710u itopya airport mağazadan1 tane gamepad arıyorum 1 aydır f710 hal indiirme girmedi
Biz dün 350ye aldık f710u itopya airport mağazadan1 tane gamepad arıyorum 1 aydır f710 hal indiirme girmedi
Hocam düştüğü fiyat ve o fiyatı ne kadar hakettiğine göre değişir eğer o cips (fiyata takılmayın örnek veriyorum) dışarıda, marketlerde 30 tl ise ve amazonda 10 TL'ye düştüyse konusu açılır.Böyle WOW dediğiniz indirimler için konu açabilirsiniz zaten. Fakat gidip 10 TL'lik cips için konu açılmaz.
Yine haklısınız hocam amazon bu sefer tırt gibi 2 saat uyku daha iyidirYok bişey yatin uyuyun boşverin sabah okul var iş var yatın uyuyun o daha kârlı![]()
bence bilgisayar ürünleri için ayrı yiyecek içecek için ayrı ve geri kalanlar için ayrı bi başlık açılması daha iyi
en iyisi hiç cips konusu açmamak . zaten zararlı , yemeyin yedirmeyinHocam düştüğü fiyat ve o fiyatı ne kadar hakettiğine göre değişir eğer o cips (fiyata takılmayın örnek veriyorum) dışarıda, marketlerde 30 TL ise ve amazonda 10 TL'ye düştüyse konusu açılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yine haklısınız hocam amazon bu sefer tırt gibi 2 saat uyku daha iyidir![]()
Konu sahibinin sabah donanım arşivi foruma girip 500 bildirim geldiğini görünce yüzündeki şaşkınlıkKonu sahibi uyudu
Bir sure sonra gelmiyor bana oyle oluyorduKonu sahibinin sabah donanım arşivi foruma girip 500 bildirim geldiğini görünce yüzündeki şaşkınlık