Neler Yeni

Amazon Prime Kargonun Yavaşlaması

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Herkese merhabalar. Ben Amazon prime üzerinden kardeşimin doğum günü için Logitech F710 Gamepad aldım. Ve hızlı çalıştıklarını bildiğim için dün sabah 9.30 gibi siparişini verdim fakat şuan kontrol ettiğimde ürünün hala kargoya bile verilmemesi dikkatimi çekti. Haziran ayında akşam 7 sularında verdiğim sipariş bile ertesi gün akşam 9 gibi elime ulaşmıştı. Bende buna güvenerek dün sabah saatlerinde istedim fakat dediğim gibi ürün hala kargoya bile verilmemiş. Şuan ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum çünkü yarın kardeşimin doğum günü. Ayrıca arkadaşım kargonun pazar da çalıştığını söyledi doğru mu? AGN kargo pazar günleri çalışıyor mu?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Selim
Ben de sürekli isteyen biriydim fakat hep ertesi gün teslimat gerçekleşiyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Etmiyorum. Çünkü hep ertesi gün teslimat gerçekleşiyordu. Ben de buna güvenerek doğum gününe denk getirmeye çalıştım.
Ertesi gün teslimat yazarsa ertesi gün elinde olur ve olmak zorunda. Standart mı neydi o olunca 2 3 gün içinde geliyor normal bir şey. Hatta vadedilen günden 1 veya 2 gün erken bile geliyor daha ne olsun.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Selim
Amazonun çalıştığı farklı kargo firmaları var mayısta benim de kargolarım 1 günde geliyordu ama o zamanlar KolayGelsin diye bir kargo firması ile çalışıyorlardı şu an AGN
Şuan yine kolay gelsin getiriyor hep 2 kargo firması vardı amazonda.

Cesur49

80+ Bronze
Ben her aldığımda AGN ile geldi. Geçen aralikta aldım yine AGN ile geldi mart-nisan-mayıs- Haziran ayında yüzlerce sipariş verdim yine AGN ile geldi.
AGN dediğiniz AGT mi?

Şuan yine kolay gelsin getiriyor hep 2 kargo firması vardı amazonda.
Sistem otomatik atıyormuş. Defalarca görüştüm, AGT getirmesin dedim ama nafile.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Amazon gibi bir firma ne yazık ki AGT gibi adi bir firmayla çalışıyor. Ben de günlerdir bekliyorum kargolarımı.
Sorun şuanda agt kargo da değil maalesef. Amazon henüz ürünümü kargoya vermedi sorun o.

AGN dediğiniz AGT mi?

Pardon agt işte "Aynı Gün Teslimat"

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Dr Luciano
Herkese merhabalar. Ben Amazon prime üzerinden kardeşimin doğum günü için Logitech F710 Gamepad aldım. Ve hızlı çalıştıklarını bildiğim için dün sabah 9.30 gibi siparişini verdim fakat şuan kontrol ettiğimde ürünün hala kargoya bile verilmemesi dikkatimi çekti. Haziran ayında akşam 7 sularında verdiğim sipariş bile ertesi gün akşam 9 gibi elime ulaşmıştı. Bende buna güvenerek dün sabah saatlerinde istedim fakat dediğim gibi ürün hala kargoya bile verilmemiş. Şuan ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum çünkü yarın kardeşimin doğum günü. Ayrıca arkadaşım kargonun pazar da çalıştığını söyledi doğru mu? AGN kargo pazar günleri çalışıyor mu?
AGT kargo el değiştirmiş gibi bir şey söylediler fakat ne kadar etkisi vardır bilemiyorum. benim de kargolarım geç gelmeye başladı, kargo görevlisi böyle söyledi...

Cesur49

80+ Bronze
O kadar adi bir firma ki her seferinde geldik evde yoktunuz bir daha deneyeceğiz diye not giriyorlar.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
AGT kargo el değiştirmiş gibi bir şey söylediler fakat ne kadar etkisi vardır bilemiyorum. benim de kargolarım geç gelmeye başladı, kargo görevlisi böyle söyledi...
Bakın dediğim gibi sorun şuan da kargo firmasında değil. Evet AGT'de dört dörtlük bir kargo şirketi değil ama şuan sorun Amazon da. En azından yoğunluk olsa bile ürünü kargoya vermelerini beklerdim. Çünkü siparişi dün sabah 9.30 da verdim

O kadar adi bir firma ki her seferinde geldik evde yoktunuz bir daha deneyeceğiz diye not giriyorlar.
Arkadaşımda çok yaşıyor bu sorunu.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Selim
AGN dediğiniz AGT mi?

Rastgele atıyor evet yoğunluk durumuna göre atıyordur. Bende pazartesi gelecek yazıyordu standart teslimat vardı sadece 1 ürünüm dün geldi diğeri bugün gelecek.

Cesur49

80+ Bronze
6 Eylül ve 9 Eylül olmak üzere iki siparişim var, hala bana gelen bir şey yok. Bir de her gün demez mi bugün teslim edilecek bitiyorum.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
6 Eylül ve 9 Eylül olmak üzere iki siparişim var, hala bana gelen bir şey yok. Bir de her gün demez mi bugün teslim edilecek bitiyorum.
Türkiye de hele de benim şehrimde adam akıllı çalışan 1 tane bile kargo şirketi yok.

ZeusTR

80+
aynı durum bakalım ne zaman kargoya verecekler
Benimki böyle
BF2E9FE3-9D13-4793-BA6B-57DD748488F5.jpeg

aynı durum bakalım ne zaman kargoya verecekler
Seninki bu gece yola çıkar bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0