Neler Yeni

Amazon Prime Üyeliği İptal Edilmezse Ne Olur?

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
2 ay 3 ay falan parasını ödemezsem abonelik kendi kendine iptal olur mu? Papara'ya bağladım. Karta para atarsam 8TL direk yutacak galiba. 2 ayrı hesap benim Papara'ma bağlı. Şuan Papara'yı kullanmam lazım ancak içine para atamıyorum :) Aboneliği iptal etsem diyorum ama diğer hesabı iptal edebileceğim bir pozisyon yok şuan. Yalnızca birini edebilirim. Bir de yanlış bilmiyorsam 16 lira falan yutacak direk sanırım. 2 veya 3.ay bu. Abonelik kendi kendine iptal olur mu ödemedikçe yoksa parası borç gibi katlanır mı?

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Rıdvan Güneş
Borç parası gibi birikmez içinde para olmadığı sürece bir şey olmaz para attığın anda sadece o ay için 8 tl çeker. 2 abonelik için 16 tl çeker.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yellow Leblebi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım
kendiniz iptal ederseniz daha iyi olur bence ama ödeme olmadıkça abonelik devam etmezse ve iptal olur.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Bir birikme olmaz. Ödediğin parayla o ayın abineliğini almış olursun sadece.

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Rıdvan Güneş
kendiniz iptal ederseniz daha iyi olur bence ama ödeme olmadıkça abonelik devam etmezse ve iptal olur.
İptal olmuyor diye biliyorum ben bir süre karta para atmadım sonrasında attığımda devam etmişti. Kendin iptal etmen lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yağız Hakverdi
Kartın içinde para olmadığı sürece zaten amazon kendisi iptal edecektir borç para tarzında bir şey birikmez rahat olun.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
İptal olmuyor diye biliyorum ben bir süre karta para atmadım sonrasında attığımda devam etmişti. Kendin iptal etmen lazım.
Yaklaşık 1 ay ödemeni bekliyor sonra iptal oluyor.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Kurtuluş
2 ay 3 ay falan parasını ödemezsem abonelik kendi kendine iptal olur mu? Papara'ya bağladım. Karta para atarsam 8TL direk yutacak galiba. 2 ayrı hesap benim Papara'ma bağlı. Şuan Papara'yı kullanmam lazım ancak içine para atamıyorum :) Aboneliği iptal etsem diyorum ama diğer hesabı iptal edebileceğim bir pozisyon yok şuan. Yalnızca birini edebilirim. Bir de yanlış bilmiyorsam 16 lira falan yutacak direk sanırım. 2 veya 3.ay bu. Abonelik kendi kendine iptal olur mu ödemedikçe yoksa parası borç gibi katlanır mı?
Papara > Kart Ayarları > Abonelikler kısmında Amazon Prime gözükmesi gerekiyor eğer gözüküyorsa iptal olmamıştır ve kart para bekliyordur. Üstüne tıklayıp bloke koyarsanız Amazon Prime için hesabınızdan para çıkışı olmaz. Yani diyelim ki paranı yatırdın hesapta 50 TL var sen eğer Abonelik kısmından prime için bloke koyduysan amazon çekmeye çalışsa bile papara ödeme yapmaz.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Eğer ödeme alamıyorsa abonelik yenileme (para çekme günü) aboneliğiniz iptal olur. 7 gün içerisinde aboneliğiniz tamamen silinir ve tekrardan başlatmanız gerekir. 2 yıldır bu şekilde bedava prime kullanıyorum.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Papara > Kart Ayarları > Abonelikler kısmında Amazon Prime gözükmesi gerekiyor eğer gözüküyorsa iptal olmamıştır ve kart para bekliyordur. Üstüne tıklayıp bloke koyarsanız Amazon Prime için hesabınızdan para çıkışı olmaz. Yani diyelim ki paranı yatırdın hesapta 50 TL var sen eğer Abonelik kısmından prime için bloke koyduysan amazon çekmeye çalışsa bile papara ödeme yapmaz.
Görünmüyor agacım Amazon Prime.

Top Bottom