❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

İade politikası suistimal ediliyor.
Kullanilmis/zarar görmüş ürün iadesi olmaması lazım.
Anladık ki bu süreçte üretici firma almıyor.
Amazon ucuza satıp elden çıkarmaya çalışıyor.
Bu da her üründe neredeyse potansiyel yüzde 30-35 zarar demek.
Ha ürünü almıştır hiç acmamistir.
Veya açıp kutu bütünlüğü bozulmadan iade etmiştir.
Mesela kahve makinesi aldin. Bütün aksesuarları açtın baktın hiç çalıştırmadan iadeledin.
Veya aldın bozuk çıktı.
Ama sırf heves uğruna aldın 1-2 hafta kahve yaptın kullandin. Sonra ney ben bunu beğenmedim iade edicem.
Amazon'da bunu kabul edip ucuza satmaya çalışıyor depoda.
Ben Amazon'u düşündüğüm için diyorum
Böyle giderse komple kutu açılmış iade kalkar.
Hb gibi sadece jelatini dahi açılmamış ürünlerin iadesi alınır.
Ben iade işlemi başlattım komple iade edeceğim cihaz hakkında yorumuma gelecek olursakta alt serilerinden hiçbir farkı yok soğuk kahveyi yine sıcak yapıyor. 20 çeşit olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Su haznesi çok küçük. Sürekli su doldurmak gerekiyor. Bana gelen üründe kozmetik kusurlarda vardı. Kullandığım süre zarfındada temizliği vs. aşırı saçma yorucu geldi. Temizlemesen küflenme yapıyor. Filtresi, yağı, temizlik tableti vs. hepsi ekstra masraf ve kahve öğütücüsü plastik sağlam gözükmüyor. Kısa özete gelecek olursam ben kahvekolik biri değilim ve yaptığım kahvelerde sıcaklık ayarı en yüksekte olmasına rağmen juan valdez, starbucks vs gibi yerlerde içtiğim kahveler gibi yeteri kadar sıcak ve lezzetli değildi ve machiato, latte arasında fark yok en iyi çekirdeği satın alıp denememe rağmen makine ikisinide neredeyse aynı yapıyor aynı tadı alıyorum. Bana soracak olursan çok kahve meraklısı biri değilsen daha giriş seviye bir cihazda aynı kahveleri sunar. Çok kahve meraklısı prof bir içiciysende bu makine tatmin etmez kesinlikle.

Ben iade işlemi başlattım komple iade edeceğim cihaz hakkında yorumuma gelecek olursakta alt serilerinden hiçbir farkı yok soğuk kahveyi yine sıcak yapıyor. 20 çeşit olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Su haznesi çok küçük. Sürekli su doldurmak gerekiyor. Bana gelen üründe kozmetik kusurlarda vardı. Kullandığım süre zarfındada temizliği vs. aşırı saçma yorucu geldi. Temizlemesen küflenme yapıyor. Filtresi, yağı, temizlik tableti vs. hepsi ekstra masraf ve kahve öğütücüsü plastik sağlam gözükmüyor. Kısa özete gelecek olursam ben kahvekolik biri değilim ve yaptığım kahvelerde sıcaklık ayarı en yüksekte olmasına rağmen juan valdez, starbucks vs gibi yerlerde içtiğim kahveler gibi yeteri kadar sıcak ve lezzetli değildi ve machiato, latte arasında fark yok en iyi çekirdeği satın alıp denememe rağmen makine ikisinide neredeyse aynı yapıyor aynı tadı alıyorum. Bana soracak olursan çok kahve meraklısı biri değilsen daha giriş seviye bir cihazda aynı kahveleri sunar. Çok kahve meraklısı prof bir içiciysende bu makine tatmin etmez kesinlikle.
Dediklerine katılıyorum bence de çok uğraştırıcı. Valla deneyim kısmına denedikten sonra yorum yapabilirim.

İade politikası suistimal ediliyor.
Kullanilmis/zarar görmüş ürün iadesi olmaması lazım.
Anladık ki bu süreçte üretici firma almıyor.
Amazon ucuza satıp elden çıkarmaya çalışıyor.
Bu da her üründe neredeyse potansiyel yüzde 30-35 zarar demek.
Ha ürünü almıştır hiç acmamistir.
Veya açıp kutu bütünlüğü bozulmadan iade etmiştir.
Mesela kahve makinesi aldin. Bütün aksesuarları açtın baktın hiç çalıştırmadan iadeledin.
Veya aldın bozuk çıktı.
Ama sırf heves uğruna aldın 1-2 hafta kahve yaptın kullandin. Sonra ney ben bunu beğenmedim iade edicem.
Amazon'da bunu kabul edip ucuza satmaya çalışıyor depoda.
Ben Amazon'u düşündüğüm için diyorum
Böyle giderse komple kutu açılmış iade kalkar.
Hb gibi sadece jelatini dahi açılmamış ürünlerin iadesi alınır.
Bu sefer de sen savundun.
Tamam da “Amazon Depo” diye kategori oluşturmuş, ben sıfır fiyatı verip neden vuruk/kırık ürün alayım ki. Burada ben mağdur oluyorum

Bu sefer de sen savundun.
Tamam da “Amazon Depo” diye kategori oluşturmuş, ben sıfır fiyatı verip neden vuruk/kırık ürün alayım ki. Burada ben mağdur oluyorum
Sıfır fiyatı vermiyorsun ki?

Ben sana depo ürünü demedim ki, nereden çıktı ikinci el fiyatı ödediğim?
Hayatımda amazon'dan sıfır aldığım ürün defolu gelmedi hocam.
Zaten bu konuda Amazon çok iyi destek veriyor.

Bana verdiği tek destek ürünü gönderin ücret iadesi yapalım. 😂
E tamam hocam doğrusu bu değil mi zaten?
Başka Pazaryeri olsa kutuyu açtın diye paramı bile vermezdi.

Kusurlu ürün olduğu için hepsi paşa paşa yapacak hocam. Ben kastınızı başka şeyler sanmıştım.
Paşa paşa yapmıyorlar işte hocam.
Bir sürü mağdur olan insan var.
Thh'ye başvuran.
Amazon'a yazmana bile gerek yok.
İade talep edin alman yeterli.

Geri