Hocam Yarin gelir oyleyse sen erken alsanda farketmez ne bu acele bide 1-2 ghn gec gelsin boshwrHocam selam tekrar saat 12 geçti yine baktım salı günü teslimat yapılır diyo şimdi sipariş verirsen prime ile ben sipars verirken Perşembe diyordu halada öyle diyor yarın gelme ihtimali yokmu ya iptalde etsem kuponum gelmiyecek tekrar sipariş etmeye kese 12 yi bekleseydim![]()
Bende takıntı var hocam 1 gün en kotu 2 gün beklerim gerekirse fazla veriyorum aynı gün teslimat için flnHocam Yarin gelir oyleyse sen erken alsanda farketmez ne bu acele bide 1-2 ghn gec gelsin boshwr
hocam siparişi iptal ettim yeniden soyledim bayramda soyledim diye gec gelir dedi bende yenisini soyledim ama mobil bankacılıkta baktıgımda bana eksi bakiye yansımamaıs hesap harcamalarında baktıgımda para beklemede diyor neden olur bu suanda siparis hazırlanıyoryani amazon çok ileri atabiliyor bazen erken getirdigi oluyor takip et sen
para hemen yatmıyor bir kaç güne yatar büyük ihtimalhocam siparişi iptal ettim yeniden soyledim bayramda soyledim diye gec gelir dedi bende yenisini soyledim ama mobil bankacılıkta baktıgımda bana eksi bakiye yansımamaıs hesap harcamalarında baktıgımda para beklemede diyor neden olur bu suanda siparis hazırlanıyor