Amazon siparişim için yardim

yani amazon çok ileri atabiliyor bazen erken getirdigi oluyor takip et sen

Bayram diye yaptı Perşembe diyor bende hala 11 saat içinde verirsen salı günü diyor benimki gelirmi yarina

Hocam selam tekrar saat 12 geçti yine baktım salı günü teslimat yapılır diyo şimdi sipariş verirsen prime ile ben sipars verirken Perşembe diyordu halada öyle diyor yarın gelme ihtimali yokmu ya iptalde etsem kuponum gelmiyecek tekrar sipariş etmeye kese 12 yi bekleseydim 🥲
Hocam Yarin gelir oyleyse sen erken alsanda farketmez ne bu acele bide 1-2 ghn gec gelsin boshwr

Hocam Yarin gelir oyleyse sen erken alsanda farketmez ne bu acele bide 1-2 ghn gec gelsin boshwr
Bende takıntı var hocam 1 gün en kotu 2 gün beklerim gerekirse fazla veriyorum aynı gün teslimat için fln

hocam siparişi iptal ettim yeniden soyledim bayramda soyledim diye gec gelir dedi bende yenisini soyledim ama mobil bankacılıkta baktıgımda bana eksi bakiye yansımamaıs hesap harcamalarında baktıgımda para beklemede diyor neden olur bu suanda siparis hazırlanıyor

hocam siparişi iptal ettim yeniden soyledim bayramda soyledim diye gec gelir dedi bende yenisini soyledim ama mobil bankacılıkta baktıgımda bana eksi bakiye yansımamaıs hesap harcamalarında baktıgımda para beklemede diyor neden olur bu suanda siparis hazırlanıyor
para hemen yatmıyor bir kaç güne yatar büyük ihtimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,852
Üyeler
186,802
Son üye
egemen64
Geri