Tel Vurdu Beni
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Az önce stoklara girmiş. Fiyatı göremedim maalesef.
10 dakikada bir yenileyerek olacak iş değil maalesef. Kendim deneyimlediğim için biliyorum.Aslında tüm gün PC başında iseniz çok da zor olmamalı.
10dk'da bir sayfayı yenilersiniz şansınız varsa alırsınız
Hocam her zaman uygun olmuyor. Genellikle Amazon Germany mağazasının ürünlerinde bir uygunluk söz konusu.https://www.amazon.com.tr/dp/B08KHF...olid=1HT0OS0W1OY7L&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it bundan 1 tane var fakat fiyat fazla alakası yok anlattığın ile
Bir arkadaşa 5800₺ rtx 3070 aldırdık bu yolla.10 dakikada bir yenileyerek olacak iş değil maalesef. Kendim deneyimlediğim için biliyorum.
Usta ne zaman aldınız o kartıHocam her zaman uygun olmuyor. Genellikle Amazon Germany mağazasının ürünlerinde bir uygunluk söz konusu.
Yani bir arkadaşa 5800₺ rtx 3070 aldırdık bu yolla.
Alıntıyı görüntüle
Ocak ayının 8'ydi galiba. (2021)Usta ne zaman aldınız o kartı
O tarihlerde gine stok vardı hocam şimdi hiç yok inş denk gelirimde hemen alırımOcak ayının 8'ydi galiba. (2021)
Aynen o biraz sıkıntılı bir durum. Aslında yazılımdan az buçuk anlıyorsanız bir bot kurabilirsiniz.O tarihlerde gine stok vardı hocam şimdi hiç yok inş denk gelirimde hemen alırım
O değilde düşünsenize tam hemen al dedin kart bilgileri kayıtlı telefona giden onay kodunu yazarken stok bitiyor ne ağlanır varya
Yok hocam maalesef anlamıyorumAynen o biraz sıkıntılı bir durum. Aslında yazılımdan az buçuk anlıyorsanız bir bot kurabilirsiniz.
PS 5 yine stok sıkıntısı yaşanırken kulağıma gelen bir durumdu.Yok hocam maalesef anlamıyorum
Bot kullanmadan yaptıysa cidden iyi iş başarmış.Hocam her zaman uygun olmuyor. Genellikle Amazon Germany mağazasının ürünlerinde bir uygunluk söz konusu.
Bir arkadaşa 5800₺ rtx 3070 aldırdık bu yolla.
Alıntıyı görüntüle