Amazon trden yurtdışı ürünü

Merhabalar amazondan bir laptop için parça satın almam gerekiyor fiyat 8600 yani 175 euro vergi binmiyor ama gümrük hakkında kuşkularım var bilgisi olan birisi beni aydınlatabilir mi gümrüğe takılır mı iade naasıl olur (https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FBH3WTXQ/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A2RKDP48E4HB6&psc=1 ürün bu)
yüzde elli takılır gümrüğü ama gelirsede param parça gelceğine eminim iadede ise baya süründürürler bence yurt içi al deymez okadar uğraşmaya

Ya kanka bende isterim ama ürün yok yeri göğü taradım yok ve ekrana değecek bir laptop o yüzden istiyorum amazon olması beni bir nebze rahatlatıyor ama bir yanımda şüphe duyuyor

yüzde elli takılır gümrüğü ama gelirsede param parça gelceğine eminim iadede ise baya süründürürler bence yurt içi al deymez okadar uğraşmaya
yaşadınmı ki bu sorunu amazon neticede

amazonda böyle bir ürün almıştım yurt dışı vergide yazmıyordu kapıda ptt benden vergi istedi ücreti ödedim amazona yazdığımda hesabıma bakiye olarak ücreti yatırmışlardı ödeme makbuzunu istiyorlar bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1760725380606.webp

satıcının yorumları pek iyi değil

Ya kanka bende isterim ama ürün yok yeri göğü taradım yok ve ekrana değecek bir laptop o yüzden istiyorum amazon olması beni bir nebze rahatlatıyor ama bir yanımda şüphe duyuyor
istersen al derimde yani monitör alıp monitörle kullan derim daha çok zarara girerim zaten bu şans işi falan değil daha çok vergi için tutarlar

Merhabalar amazondan bir laptop için parça satın almam gerekiyor fiyat 8600 yani 175 euro vergi binmiyor ama gümrük hakkında kuşkularım var bilgisi olan birisi beni aydınlatabilir mi gümrüğe takılır mı iade naasıl olur (https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FBH3WTXQ/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A2RKDP48E4HB6&psc=1 ürün bu)
Bunu taşınabilir dokunmatik monitör maksatlı mı kullanacaksınız?
Edit: Pardon direk cihaz ekranıymış bu, son fotoğraflara bakınca gördüm.

Sağolun başka satıcılarda varmış aynı ürünü satan onlardan birinden uygun bir vakitte alacağım sonra alışveriş deneyimim ile ilgili bir konu yayınlarım

böyle bir şey mi arıyorsunuz hocam? emin değilim de bakın isterseniz.
1760727422602.webp

Geri