Amazon Fiyat ve Stok Takip Botu (Telegram)

Tragedy

80+
Reaksiyon skoru
145
Selamlar herkese,

Amazon’da ürün kovalamaktan yorulduğum için kendime bir Telegram botu yazmıştım, belki işinize yarar diye burada da paylaşmak istedim. Öyle karmaşık bir kurulumu yok, direkt link atıp fiyat bekliyorsunuz.

Tekli ürün takibi için yeni bot aktif. https://takip.tragedy.tr/

Bot adresi: Telegram'da @donanimarsivitkpbot (https://t.me/donanimarsivitkpbot)

Nasıl Kullanılıyor?

Botun çalışma mantığı Watchlist üzerine kuruludur. Bir arama sayfası linkini veya filtrelediğiniz bir kategori linkini bota ekliyorsunuz, bot o sayfayı sizin yerinize tarıyor.

Watchlist Ekleme:/addwatch <İSİM> <ARAMA_LİNKİ> <ANAHTAR_KELİME> [HEDEF_FİYAT]

• Örnek: /addwatch RTX5090 https://www.amazon.com.tr/s?k=rtx+5090 5090 145000
  • Filtre Mantığı: "AND" filtresiyle çalışır. Anahtar kelime kısmına 5070 Ti yazarsanız, sadece başlığında hem "5070" hem de "Ti" geçen ürünleri yakalar.
Kategori ve Amazon Depo Takibi:Amazon’da istediğiniz filtreleri (Amazon Depo, fiyat aralığı, satıcı vb.) seçip oluşan linki /addwatch ile eklemeniz yeterli. Bot, yalnızca o filtrelere uyan ürünleri takip eder.

Komutlar

• /start: Botu başlatır ve genel bilgi verir.
  • /help: Tüm komutları ve kullanım örneklerini gösterir.
  • /addwatch: Yeni bir takip listesi oluşturur.
  • /listwatch: Takip ettiğiniz tüm watchlist'leri listeler.
  • /removewatch <NUMARA>: Belirtilen takibi siler.
  • /check: Beklemeden tüm listeleri o an sorgular.
  • /ignored: Yoksayılan (bildirimini almak istemediğiniz) ürünleri listeler.
  • /clearignored: Yoksayılanlar listesini temizler.

Özetle ve Önemli Notlar

• Hız: 30 saniyede bir otomatik kontrol yapar.
  • Stabilite: Tekli ürün takibi bot korumasına takıldığı için kaldırılmıştır; Watchlist sistemi çok daha sorunsuz çalışır.
  • Limit: Bireysel kullanım için yeterli olan 5 watchlist sınırı vardır.
  • Gizlilik: Tamamen ücretsizdir, kişisel veri istemez.
Kullanıp geri bildirim verirseniz ona göre geliştirmeye devam ederim. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Kişisel kullanımda sorun olmuyordu da çok fazla amazona istek gidince şu an captchaya düşüyor sistem proxy entegre ediyorum.

Fiyatı belirtmek zorunda mıyız? Genel olarak indirim takibi yapabilir miyiz bir ürün için? Hedef fiyat girmeden gibi gibi.

Eklediğim ürünlerinden üstünden baya zaman geçti henüz kontrol edilmedi diyor

Tekli ürün ekleme özelliği, Amazon'un bot korumasına takıldığı ve bildirimleri aksattığı için devre dışı bırakılmıştır. Watchlist özelliği çok daha esnek ve sorunsuz bir deneyim sunuyor. Watchlist ile de tek bir ürünü arayabilirsiniz isim olarak filtrelerseniz.

Keşke telefonu almadan önce görseydim ya arada 90k civarına düşüyordu

hiç kullanışlı değil kanımca, depodaki ürünlerden bildirim alana kadar gitmiş oluyor , ürün kontrol yenilemesini nasıl düşürürüz bilmiyorum
bi chrome uzantısı yada github gibi bi yerden acık kaynak kodlarıyla bi exe yapın ordan kullanalım herkes telegram kullanmıyor
amazon fiyat takip botu hep gec kalıyor anlık yada cok daha kısa sürelerde refresh yapan bi bot lazım ,bunlar görüp listeleyene kadar gitmiş oluyor sanıyorum onlar satın alma botu

hiç kullanışlı değil kanımca, depodaki ürünlerden bildirim alana kadar gitmiş oluyor , ürün kontrol yenilemesini nasıl düşürürüz bilmiyorum
bi chrome uzantısı yada github gibi bi yerden acık kaynak kodlarıyla bi exe yapın ordan kullanalım herkes telegram kullanmıyor
amazon fiyat takip botu hep gec kalıyor anlık yada cok daha kısa sürelerde refresh yapan bi bot lazım ,bunlar görüp listeleyene kadar gitmiş oluyor sanıyorum onlar satın alma botu
Sadece watchlisti kullanıma aldığım için süreyi 30 sn olarak güncelliyorum. Satın alma botu yapılabilir fakat insanlar ne kadar güvenir orası muamma

Selamlar herkese,

Amazon’da ürün kovalamaktan yorulduğum için kendime bir Telegram botu yazmıştım, belki işinize yarar diye burada da paylaşmak istedim. Öyle karmaşık bir kurulumu yok, direkt link atıp fiyat bekliyorsunuz.

Bot adresi: Telegram'da @donanimarsivitkpbot (https://t.me/donanimarsivitkpbot)

Nasıl Kullanılıyor?

Botun çalışma mantığı Watchlistüzerine kuruludur. Bir arama sayfası linkini veya filtrelediğiniz bir kategori linkini bota ekliyorsunuz, bot o sayfayı sizin yerinize tarıyor.

Watchlist Ekleme:/addwatch <İSİM> <ARAMA_LİNKİ> <ANAHTAR_KELİME> [HEDEF_FİYAT]

• Örnek: /addwatch RTX5090 https://www.amazon.com.tr/s?k=rtx+5090 5090 145000
  • Filtre Mantığı: "AND" filtresiyle çalışır. Anahtar kelime kısmına 5070 Ti yazarsanız, sadece başlığında hem "5070" hem de "Ti" geçen ürünleri yakalar.
Kategori ve Amazon Depo Takibi:Amazon’da istediğiniz filtreleri (Amazon Depo, fiyat aralığı, satıcı vb.) seçip oluşan linki /addwatch ile eklemeniz yeterli. Bot, yalnızca o filtrelere uyan ürünleri takip eder.

Komutlar

• /start: Botu başlatır ve genel bilgi verir.
  • /help: Tüm komutları ve kullanım örneklerini gösterir.
  • /addwatch: Yeni bir takip listesi oluşturur.
  • /listwatch: Takip ettiğiniz tüm watchlist'leri listeler.
  • /removewatch <NUMARA>: Belirtilen takibi siler.
  • /check: Beklemeden tüm listeleri o an sorgular.
  • /ignored: Yoksayılan (bildirimini almak istemediğiniz) ürünleri listeler.
  • /clearignored: Yoksayılanlar listesini temizler.

Özetle ve Önemli Notlar

• Hız: 30 saniyede bir otomatik kontrol yapar.
  • Stabilite: Tekli ürün takibi bot korumasına takıldığı için kaldırılmıştır; Watchlist sistemi çok daha sorunsuz çalışır.
  • Limit: Bireysel kullanım için yeterli olan 5 watchlist sınırı vardır.
  • Gizlilik: Tamamen ücretsizdir, kişisel veri istemez.
Kullanıp geri bildirim verirseniz ona göre geliştirmeye devam ederim. İyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnceleyeyim tekli ürün takibini bununla yapılabilir belki

Geri