Moonlighter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,038
Siyah sisteme beyeaz kasa koysam çok mu sırıtır
ekran kartı anakart siyahta ama kasa çok uygun geldi.
anakart vidaları dışında kolay ara sıra can sıkıntısı söküyorum psu'yuBakalım önceden kasa değiştirdim de nasıl yaptım felan hiç hatırlamıyorum güç kaynağını taktıktan sonrası kolay heralde
Vallaha vaz geçtim ilerde 4000d ye artık benim bu xigmatek kasada iyimiş heralde üstüne 360 sıvı felan sıgıyormus buna sigmiyormusanakart vidaları dışında kolay ara sıra can sıkıntısı söküyorum psu'yu![]()
Satıcının bazı yorumları kötüydü nasıl hocam paketleme ve ürün sıfır mı?Bugün geldi önde 3 fan var ARGB kontrolcü var mı tavsiyeniz
Sıfır Penta garantili şuan işteyim fotoğrafları çekip akşam atarımSatıcının bazı yorumları kötüydü nasıl hocam paketleme ve ürün sıfır mı?
Hocam bir kartal stickerı ile durumu kurtarırsınızSiyah sisteme beyeaz kasa koysam çok mu sırıtırekran kartı anakart siyahta ama kasa çok uygun geldi.
Hocam şimdi bu rgbleri kontrol etmek için huba mı ihtiyacım var. Cx650f corsair psum var ama bu corsairi hala çözemedim. hwr fandan hem rgb hem 4 pin güç kablosu çıkıyor sanırım 4pinleri anakartıma takacağım herhalde kontrol edemem mi o şekilde renklerini.Hocam bir kartal stickerı ile durumu kurtarırsınız![]()
Hocam kasayı kullanıyor musunuz şuanda rgb bağlantılarını nasıl yaptınızÖndeki toz filtresi çıkmıyor mu ?
Hocam anakartınızda rgb girişi varsa kasanın fanlarıda rgb olduğu için takabilirsiniz eğer fanlar argb olsaydı dönüştürü için huba ihtiyacınız olacaktıHocam şimdi bu rgbleri kontrol etmek için huba mı ihtiyacım var. Cx650f corsair psum var ama bu corsairi hala çözemedim. hwr fandan hem rgb hem 4 pin güç kablosu çıkıyor sanırım 4pinleri anakartıma takacağım herhalde kontrol edemem mi o şekilde renklerini.
Hocam anlamadığım şekilde rgb kabloları bir birleştiriciye giriyor fakat o 3 pin çıkışlı argb gibi sanırsamHocam anakartınızda rgb girişi varsa kasanın fanlarıda rgb olduğu için takabilirsiniz eğer fanlar argb olsaydı dönüştürü için huba ihtiyacınız olacaktı