🔥İndirim AMAZON'DA 2 ADET GimCat Malt Soft Extra 580 TL

JacKaL

80+
Reaksiyon skoru
10
Satıcı amazon.
1762465062859.webp
1762465116904.webp

eyvallah hocam lazımdı

Allah razi olsun aldim valla :)

Nasıl bir üründür ? Bilgisi olan var mı ? 1 ay önce kedi sahiplendim, veteriner Hairlax marka bir malt vermişti. Bu ürün ona göre nasıl ?

Kaliteli bir malt ben uzun yıllardır kullanıyorum. Kedin uzun tüylü ise almalısın kesin marka sağlam hairlax da kaliteli gimcatte
Nasıl bir üründür ? Bilgisi olan var mı ? 1 ay önce kedi sahiplendim, veteriner Hairlax marka bir malt vermişti. Bu ürün ona göre nasıl ?

Yıllardır bu ürünü kullanmaktayım 2021 den beri iki kedim var ikisi de sıkıntı yaşamadı hiçbiri kusmuyor bir ara uzun süre verememiştim tüy kusmaya başlamıştı şahsen on numara ürün.
  • Mide ve bağırsaklardan daha kolay geçmesini sağlar,
  • Kusma veya tıkanma riskini azaltır,
  • Sindirimi destekler.

Kaliteli bir malt ben uzun yıllardır kullanıyorum. Kedin uzun tüylü ise almalısın kesin marka sağlam hairlax da kaliteli gimcatte
Hairlax 50 gram 450₺. Bunlar 100 gram bir de. Peki kullanım oranı aynı mı ? Kaç günde ne kadar vermemiz lazım ?

Hairlax 50 gram 450₺. Bunlar 100 gram bir de. Peki kullanım oranı aynı mı ? Kaç günde ne kadar vermemiz lazım ?
Çok uzun tüylüyse haftada iki kez vermen yeterli 4-5 cm sıksa kafi 100gr oldugu ıcın fıyat cok uyguna gelıyor al

Eyvallah çok iyi oldu kedime aldım kısır değil fark etmiyor değil mi?

Geri