🔥İndirim AMAZON'DA 2 ADET GimCat Malt Soft Extra 580 TL

JacKaL

80+
Reaksiyon skoru
10
Satıcı amazon.
1762465062859.webp
1762465116904.webp

eyvallah hocam lazımdı

Allah razi olsun aldim valla :)

Nasıl bir üründür ? Bilgisi olan var mı ? 1 ay önce kedi sahiplendim, veteriner Hairlax marka bir malt vermişti. Bu ürün ona göre nasıl ?

Kaliteli bir malt ben uzun yıllardır kullanıyorum. Kedin uzun tüylü ise almalısın kesin marka sağlam hairlax da kaliteli gimcatte
Nasıl bir üründür ? Bilgisi olan var mı ? 1 ay önce kedi sahiplendim, veteriner Hairlax marka bir malt vermişti. Bu ürün ona göre nasıl ?

Yıllardır bu ürünü kullanmaktayım 2021 den beri iki kedim var ikisi de sıkıntı yaşamadı hiçbiri kusmuyor bir ara uzun süre verememiştim tüy kusmaya başlamıştı şahsen on numara ürün.
  • Mide ve bağırsaklardan daha kolay geçmesini sağlar,
  • Kusma veya tıkanma riskini azaltır,
  • Sindirimi destekler.

Kaliteli bir malt ben uzun yıllardır kullanıyorum. Kedin uzun tüylü ise almalısın kesin marka sağlam hairlax da kaliteli gimcatte
Hairlax 50 gram 450₺. Bunlar 100 gram bir de. Peki kullanım oranı aynı mı ? Kaç günde ne kadar vermemiz lazım ?

Hairlax 50 gram 450₺. Bunlar 100 gram bir de. Peki kullanım oranı aynı mı ? Kaç günde ne kadar vermemiz lazım ?
Çok uzun tüylüyse haftada iki kez vermen yeterli 4-5 cm sıksa kafi 100gr oldugu ıcın fıyat cok uyguna gelıyor al

Eyvallah çok iyi oldu kedime aldım kısır değil fark etmiyor değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,426
Üyeler
183,997
Son üye
Teba
Geri