Neler Yeni

Amazon'da Ürün Değişim Devri Bitti!

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,629
İsim
Furkan Görür

Amazon an itibariyle Türkiye'deki ürün değişimini kaldırmış

şunu diyen bir yazı 'Taylan Müșteri Hizmetleri Ürün değişimi seçeneği ürünlerimizden kaldırıldı. Amazon müşteri temsilciliğine bağlanıp bilgi talep ettiniz ve tarafınıza bu şekilde bilgi sunmaktayız. Tarafinıza farklı bilgi sunamamakta ve bundan sonra da sadece iade işlemleri ile devam edebileceğimizi bildirmekteyiz. bir 7:40 PM' görseli olabilir (a)

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Prime’da zamlandı vay halimize

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Baran Kut
Suistimal edenler yüzünden gerçekten sorun yaşayanlara üzülüyorum.

Yine de Amazon tercih etmeye devam ederim gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prime’da zamlandı vay halimize
50 TL'ye sunduğundan razıyım açıkçası.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,629
İsim
Furkan Görür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Suistimal edenler yüzünden gerçekten sorun yaşayanlara üzülüyorum.

Yine de Amazon tercih etmeye devam ederim gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

50 TL'ye sunduğundan razıyım açıkçası.
amazon prime
hepsiburada

bu 2si premium hakkını kat ve kat hak ediyor.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Baran Kut
amazon prime
hepsiburada

bu 2si premium hakkını kat ve kat hak ediyor.
Hepsiburada'da tek yaşadığım sorun premium'un süresini bazen azaltıp erken para alıyordu.

30 günlük ödemeyse mesela 26.cı günde alıp 4 günü boşa atıyordu. Çözdüler mi bilmiyorum ama umarım çözmüşlerdir.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,629
İsim
Furkan Görür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburada'da tek yaşadığım sorun premium'un süresini bazen azaltıp erken para alıyordu.

30 günlük ödemeyse mesela 26.cı günde alıp 4 günü boşa atıyordu. Çözdüler mi bilmiyorum ama umarım çözmüşlerdir.
hocam hb ye neredeyse hiç para ödemedim. Geçen ay vodafone 1 yıllık hb pre kodu verdi onu kullanıyorum. Birde hiç takip etmiyorum abonelik günlerinde kesiyor mu diye

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,216
İsim
Necati

Amazon an itibariyle Türkiye'deki ürün değişimini kaldırmış

şunu diyen bir yazı 'Taylan Müșteri Hizmetleri Ürün değişimi seçeneği ürünlerimizden kaldırıldı. Amazon müşteri temsilciliğine bağlanıp bilgi talep ettiniz ve tarafınıza bu şekilde bilgi sunmaktayız. Tarafinıza farklı bilgi sunamamakta ve bundan sonra da sadece iade işlemleri ile devam edebileceğimizi bildirmekteyiz. bir 7:40 PM' görseli olabilir'Taylan Müșteri Hizmetleri Ürün değişimi seçeneği ürünlerimizden kaldırıldı. Amazon müşteri temsilciliğine bağlanıp bilgi talep ettiniz ve tarafınıza bu şekilde bilgi sunmaktayız. Tarafinıza farklı bilgi sunamamakta ve bundan sonra da sadece iade işlemleri ile devam edebileceğimizi bildirmekteyiz. bir 7:40 PM' görseli olabilir (a)
Bence sebepsiz yere iadeyi de kaldırmaları gerek , zaten amazon sorunsuz bir firma. Türkiyedeki insanlara gösterdikleri iyi tavır fazla bile çünkü suistimal ediliyor. Açıkçası ben Amazon Ve Hepsiburada dışında hiçbir yerden alışveriş yapmam ve değişim politikasını kaldırmaları çokta önemli değil benim için. Bizim insanlar en iyisi trendyol ve diğer rezalet sitelerden alışveriş yapıp dolandırılsınlar. Amazonu ve hb'yi hak etmiyorlar :).

WhoCares

80+ Gold
yerinde karar sıfır ürünleri alip içinden geçip daha sonrasında saçma sapan bahanelerle değişim talep eden kekolara saplamışdır amazon :kekw:

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2020 den beri amazon kullanırım hiç değişim yapma gereği duymadım bazıları bezdirmiş bile : )

Mithril

80+ Silver
Bizim Donanım haber ölücüleri ve şerefsizler ile fazla bile uğraştılar. Bu millet hepsi burada ve trendyol tarafından düdüklenmeyi hak ediyor.
Donanım haberdekiler tam olarak ne yapıyor hocam ?

echoes

80+ Bronze
Amazon'u prime ile yıllardır kullanırım, değişim olduğunu bile bilmiyordum😅 Hatta beden değişimi falan yapacağım zaman daha iyi olacak bedeni sipariş edip elindekini de iade ederdim.

Top Bottom