furkangorur
80+ Silver
Dahası
50 TL'ye sunduğundan razıyım açıkçası.Prime’da zamlandı vay halimize
amazon primeSuistimal edenler yüzünden gerçekten sorun yaşayanlara üzülüyorum.
Yine de Amazon tercih etmeye devam ederim gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
50 TL'ye sunduğundan razıyım açıkçası.
Hepsiburada'da tek yaşadığım sorun premium'un süresini bazen azaltıp erken para alıyordu.amazon prime
hepsiburada
bu 2si premium hakkını kat ve kat hak ediyor.
hocam hb ye neredeyse hiç para ödemedim. Geçen ay vodafone 1 yıllık hb pre kodu verdi onu kullanıyorum. Birde hiç takip etmiyorum abonelik günlerinde kesiyor mu diyeHepsiburada'da tek yaşadığım sorun premium'un süresini bazen azaltıp erken para alıyordu.
30 günlük ödemeyse mesela 26.cı günde alıp 4 günü boşa atıyordu. Çözdüler mi bilmiyorum ama umarım çözmüşlerdir.
Bence sebepsiz yere iadeyi de kaldırmaları gerek , zaten amazon sorunsuz bir firma. Türkiyedeki insanlara gösterdikleri iyi tavır fazla bile çünkü suistimal ediliyor. Açıkçası ben Amazon Ve Hepsiburada dışında hiçbir yerden alışveriş yapmam ve değişim politikasını kaldırmaları çokta önemli değil benim için. Bizim insanlar en iyisi trendyol ve diğer rezalet sitelerden alışveriş yapıp dolandırılsınlar. Amazonu ve hb'yi hak etmiyorlarAmazon an itibariyle Türkiye'deki ürün değişimini kaldırmış
(a)
Donanım haberdekiler tam olarak ne yapıyor hocam ?Bizim Donanım haber ölücüleri ve şerefsizler ile fazla bile uğraştılar. Bu millet hepsi burada ve trendyol tarafından düdüklenmeyi hak ediyor.