Neler Yeni

Amazon'dan alınan ürünün ikinci el garantisi

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Arda
Amazon'dan alının ekran kartı başkasının aldığı ürünü ikinci el olarak aldım, yarın bir gün garanti ihtiyacı olunca faturada ki isim ben değilim, yine de Amazon garanti için yardımcı oluyor mu arkadaşlar, değişim falan ne yapmamız gerekiyor o durum da?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ad soyad
Amazon'la iletişime geçtiğinizde fatura sahibinin adı gerekiyor diye biliyorum ben ama ürünü direkt servise gönderdiğinizde fatura üzerinden servisi açabiliyorlar. Yine de en doğrusu Amazon'un müşteri hizmetlerine sormanız.

Viper88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Vederson
Sorun olmaz faturası elinde olsun yeter.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
pozalba
Amazon sizin siparişinize fatura kesmiyor mu ?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,445
İsim
Berk
aynen bana da enteresan geldi

yeni gibi(ikinci el/iade ürün) alındığında ürünün faturası ilk satın alan kişinin üzerine mi oluyormuş çok saçma geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ad soyad
aynen bana da enteresan geldi

yeni gibi(ikinci el/iade ürün) alındığında ürünün faturası ilk satın alan kişinin üzerine mi oluyormuş çok saçma geldi

Eğer ben yanlış anlamadıysam arkadaş direkt Amazon'dan ürünü almıyor. Amazon'dan ürün alan birinden ikinci el olarak ürünü alıyor. Fatura, ürünü ilk alan kişi adında. Buradaki süreci soruyor.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer ben yanlış anlamadıysam arkadaş direkt Amazon'dan ürünü almıyor. Amazon'dan ürün alan birinden ikinci el olarak ürünü alıyor. Fatura, ürünü ilk alan kişi adında. Buradaki süreci soruyor.
Evet ikinci el olarak aldım. Yazdım zaten ama anlaşılmamış galiba.

Top Bottom