ANtiQ08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,506
amazon dan fan almak istiyorum yurt dışından gelecek vergi gelir mi yoksa vergisiz bir şekilde alır mıyım?
bu ürün için eklenmez vergisiz alırsınamazon dan fan almak istiyorum yurt dışından gelecek vergi gelir mi yoksa vergisiz bir şekilde alır mıyım?
bu ürün için eklenmez vergisiz alırsın
valla hocam ilk başta ülke değiştir yazıyordu ve dolarlaydı tr ye döndü demekki ben yanlış görmüşümhocam eminmsiniz yurt dışı olduguna satıcı gpnteknoloji onlarda istanbulda
hocam yurtdışından gelmiyorki, bide fiyat cok pahalı geldi thermalright tercih etmenizi öneririm arada cok fark yok ve cebinizde kalır paranızdaamazon dan fan almak istiyorum yurt dışından gelecek vergi gelir mi yoksa vergisiz bir şekilde alır mıyım?
gerek yok hocam asus a31 plus kasa alacağım sıvı soğutma için kullanacağım zaten bunlarıhocam yurtdışından gelmiyorki, bide fiyat cok pahalı geldi thermalright tercih etmenizi öneririm arada cok fark yok ve cebinizde kalır paranızda
bunu öneririmamazon dan fan almak istiyorum yurt dışından gelecek vergi gelir mi yoksa vergisiz bir şekilde alır mıyım?
pardon şimdi gördümde rpm değeri kaç bu fanın hocam göremedimgerek yok hocam asus a31 plus kasa alacağım sıvı soğutma için kullanacağım zaten bunları
Aşağıda ASUS TUF TR120 ARGB ile ARCTIC P12 PWM PST A‑RGB fanlarını, radyatör uygulamalarındaki beş kritik ölçüt üzerinden karşılaştırdım:bunu öneririm
https://www.amazon.com.tr/ThermalRight-TL-C12CW-120mm-Beyaz-Kasa/dp/B0CXYZRR4Y/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=KQXW11NSXAM4&dib=eyJ2IjoiMSJ9.OqcU-1Gx--4FXhetrJ_-hsp7JBn94gi90FeqaXF16PgmBvzGXQVWoPmRUhokUX2FxBeBdSfOm3jnnbuxRJAZKX2076UYn_yVjtSIfi34MFOqwWl4OH8XCdLDm9FrbSVuyuys2XI9dzmIjFUd73hc7XpZsGUuTTq4QRORpWhY_4czdcXHt5IZpQNgX5ZJ7rk1jzVIEqZGXAO4canUa7s_dMf7qEk49R5ctReaZc-VPWlxMTzf--IoyBrl5hCSt0jx8cSoLwFBqabntWKDGqED7llfgv4Ez-0iPY_ZUn1_TRo.hqT2ddPLPuFI7cuwZ6gMvJR3fPlsbrkE5S0T5k1WsEQ&dib_tag=se&keywords=thermalright+fan&qid=1747251978&s=computers&sprefix=thermalright+fa,computers,257&sr=1-1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pardon şimdi gördümde rpm değeri kaç bu fanın hocam göremedim
| Kriter | ASUS TUF TR120 ARGB | ARCTIC P12 PWM PST A‑RGB |
|---|---|---|
| Statik Basınç | 3,3 mm H₂O Amazon | 1,85 mm H₂O ARCTIC GmbHARCTIC GmbH |
| Hava Akışı | 77,4 CFM Newegg | 48,82 CFM ARCTIC GmbH |
| RPM Aralığı | 200 – 2 000 RPM PWM Adarc Computer | 200 – 2 000 RPM PWM (0 RPM modlu) ARCTIC GmbHARCTIC GmbH |
| Gürültü Seviyesi | Maks. 29 dB(A) Adarc Computer | 0,3 Sone (~10,65 dB(A)) TechPowerUp |
| RGB Desteği | Gen 2 Adreslenebilir ARGB (16 LED) Amazon | 12 × A‑RGB LED, 3‑pin 5 V ARCTIC GmbH |