Amazon'dan Alışveriş Yapılır mı

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar şuan da amazondan alışveriş yapsam ürün elime gelir mi ? Ve diğer başka bir sorum var. Alıcağım ürünleri sepete ekliyorum ama hepsinin üstünde bu ürün bu adrese gelmez diyor ama her üründe deliver to turkey yazıyor. Sebebi nedir ?

Amazon.com dan siparişlerin çoğu Türkiye'ye ulaşır ama .de gibi Almanya'nın amazonundan alışveriş yapmaya kalkışırsan alışveriş yapamayabilirsin.Ayrıca kargo şirketleri çalışıyor diye biliyorum.

Arkadaşlar şuan da amazondan alışveriş yapsam ürün elime gelir mi ? Ve diğer başka bir sorum var. Alıcağım ürünleri sepete ekliyorum ama hepsinin üstünde bu ürün bu adrese gelmez diyor ama her üründe deliver to turkey yazıyor. Sebebi nedir ?
Dün anakart aldım dilersen 10 TL bi fark ödeyerek hızlı Kargo yaptırıp aynı gün içinde yada 1 gün içinde alabilirsin kargonu adım adım da izliyebilirsin üstelik

Kargo şirketleri aktif olarak çalışmalarını sürdürmekte, alışveriş yapabilirsin. @samettaban410

şuan amazonun yurtdışı sitelerinden alışveriş yapamazsınız covid-19 nedeniyle kısıtlama var

Geri