Amazondan Klavye Almak?

her ürününün gümrük vergisi farklıdır 2 tane alırsan ürün 2 vergi ödersin

her ürününün gümrük vergisi farklıdır 2 tane alırsan ürün 2 vergi ödersin
hocam linkteki klavyenin fiyatinin altinda +246 tl yaziyor bunuda ekleyince toplam fiyat harici baska para vermiyoruz degilmi gumruk vs icin ?

hocam linkteki klavyenin fiyatinin altinda +246 TL yaziyor bunuda ekleyince toplam fiyat harici baska para vermiyoruz degilmi gumruk vs icin ?
Kısaca sepetteki fiyatı ödüyorsun ekstra bir gider çıkmıyor artısını, eksisini sistem hesaplayıp öyle bir fiyat çıkarıyor.

Satıcı amazonsa sıkıntısız şekilde iade etmene olanak sağlıyor kısa zamandada ücret iadesi yapıyorlar. Alacağın varsa çekinme bence al

Satıcı amazonsa sıkıntısız şekilde iade etmene olanak sağlıyor kısa zamandada ücret iadesi yapıyorlar. Alacağın varsa çekinme bence al
gonderici amazon satici Rk Royal Kludge diyor hocam

almayın amazondan bişey, ben bekledım 1.5 aydır ürünümü iptal etti ben beklediğimle kaldım ürünün fiyatıda arttı insanları oyalaması yalan söylemesi de cabası

almayın amazondan bişey, ben bekledım 1.5 aydır ürünümü iptal etti ben beklediğimle kaldım ürünün fiyatıda arttı insanları oyalaması yalan söylemesi de cabası
hic boyle bir sikayet gormedim hocam daha once herkes amazon harici yerlerden almayin diyor iade politikasi yuzunden

Kule tipi soğutucu aldım hollanda üzerinden yolladı amazon gayet temiz ve sağlam geldi. Ve orada çıkan ücret dışında bir ücret yansıtmıyor

Geri