AMD 23.3.1 Driver Güncellemesi

Reaksiyon skoru
39
Herkese iyi geceler. Şu anda 22.5.1 sürümü kullanıyorum. Geçen aylarda da bu tür bir güncelleme gelmişti ve bilgisayar patates olmuştu. Driver'ı silip geri şu anki sürüme döndüm ve yeni güncelleme için sadece önerilenler olarak değiştirdim. Dadimin baktığımda 23.3.1 sürümü için güncelleme gelmiş. Yine patates eder mi yoksa sıkıntısı olmayan bir driver mı bilmiyorum. Kullanan var mı acaba? Apu sistem Ryzen 4300G işlemci. Şimdiden teşekkürler.

Screenshot_2.png

Son guncellemede 7 serisinde ciddi sorunlar varmis belki apudada olabilir bilemedim

Ekran Görüntüsü (71).png

Kullanıyorum sorun yaşamadım.

Herkese iyi geceler. Şu anda 22.5.1 sürümü kullanıyorum. Geçen aylarda da bu tür bir güncelleme gelmişti ve bilgisayar patates olmuştu. Driver'ı silip geri şu anki sürüme döndüm ve yeni güncelleme için sadece önerilenler olarak değiştirdim. Dadimin baktığımda 23.3.1 sürümü için güncelleme gelmiş. Yine patates eder mi yoksa sıkıntısı olmayan bir driver mı bilmiyorum. Kullanan var mı acaba? Apu sistem Ryzen 4300G işlemci. Şimdiden teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
Ryzen 5 Pro 3400G ile bütün sürümleri kullandım. Hiçbiri ile sorun yaşamadım. Şuan da 23.3.1 Recommended (WHQL) sürücüsü yüklü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,586
Üyeler
191,128
Son üye
zifirben
Geri