e_mir
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Asus varken ichill in yüzüne bakmamBence bi RTX 3080 iCHİLL 4X yakışır 4 fanlı forumda tek olursun
Asus daha güzel tasarım
Asus varken ichill in yüzüne bakmamBence bi RTX 3080 iCHİLL 4X yakışır 4 fanlı forumda tek olursun
Herifler alışveriş botu yapmış çıkar çıkmaz stok bitirdiler.reis zaten aldim rtx 3080 amazon, adamlar sabah yaziyor malesef off stock. fena morelim bozuldu.
dedim rtx 3090 bakinim bu hafta. umarim onu kaparim.
yoksa cok cok problem olucak. bir iki ay ekran kart ara simdi
Yalnız hocam o pavyon gibi PP yi tekrar istiyorum benamin reis
aynen fena bozuldum o durumlara. hadi hayirlisi olsun.Herifler alışveriş botu yapmış çıkar çıkmaz stok bitirdiler.
kusura bakmayın "IF" ne oluyorama belki şanslı biri başarmıştır 2000MHz IF'de tutunmayı.
Şöyle bir şey okudum ingilizcemin azizliği mi acaba?@RevDeisDou Hiç sanmam, gelişmiş üretim süreciyle yüksek frekanslar elde etseler de IMC tarafında değişiklik yapılmadı. Test var mı? Teknik olarak değişiklik yapılmadı ama belki şanslı biri başarmıştır 2000MHz IF'de tutunmayı.
nE Asus rog çok kötü olmuş bu kadar batıramazlardı bence. iCHİLL 4x gibi 4 fanlı bir ekran kartının rakibi olamaz. Bide RGB koymayı unuttu galiba.Asus varken ichill in yüzüne bakmam
Asus daha güzel tasarım
Reis almışken 3090 al 15 sene arkana bakma.reis zaten aldim rtx 3080 amazon, adamlar sabah yaziyor malesef off stock. fena morelim bozuldu.
dedim rtx 3090 bakinim bu hafta. umarim onu kaparim.
yoksa cok cok problem olucak. bir iki ay ekran kart ara simdi
Bazen sadece rambo87 nin bacanağı olmak istersin.reis onu bacanaka verdim