Win 11 de 3878 olan guncellemeyi yapmayın. Win 11 de ayrı dertşimdi geçiriyortum bçrde öyle deneyiyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en doğru yorum
Win 11 de 3878 olan guncellemeyi yapmayın. Win 11 de ayrı dertşimdi geçiriyortum bçrde öyle deneyiyeyim
en doğru yorum
walla bende yapacağımda tırsıyorum ya iyi kötü bi kart war ondan da olmayalım diyesinirden ekran kartına amd adrenaline den oc yaptıydım yansın kurtuliyim diye sonkez çöktü düzeldi ben tam olarak nasıl geçti anlamadım hala
öncelikle merhaba ekran kartında yani sanırım yazılımsal bir problem yaşıyorum Furmark testinde 15 20 dk yüke sokuyorum 73 dereceyi geçmiyor %50 fan hızında ama çökme yok herhangi bir oyun oynarken cs2 veya fortnite vb oyunlarda 1 2 sn lik bir donma ve sonrasında çökme yaşıyorum siyah ekran geliyor ve düzeliyor
sistem
amd 5 5600 işlemci
32 gb ram ekran kartı zaten msi rx 6700xt
750w psu war ws ws bu durumu nasıl çözebilirim bir fikri olan warmı önceden böyle bir sorun yaşamıyordum
Ulan rx6600xt var bende 1.5 senedir aynı şeyleri yaşıyorum beyler bende bulamadım çözümü. Bende youtube ta da olabiliyor, sistem boştaykende tüm parçaları test ediyorum sorun yok, flash ile yeni Windows atıyorum düzeliyor bi kaç ay sonra yine aynısı oluyor. 4-5 ay her şey normal hiç belli olmadığı bi zamanda youtube da video açınca bazen boşta iken veya oyun giriş ekranında çöküyor kendini yeniden başlatıyor sistem. Ne yaptıysam bulamadım. Parçalarda sağlam. Occt, 3dmark, cristaldisk ne varsa test ettim aynı.bendede 6700xt var bende aynı pronblemi yaşıyorum hiç bir çözüm bulamadım 2 aydır aynı
şansa hala oc lu kullanıyorum gow da 2k ultrada 50 70 fps arası şuanlık 2 sene daha giderwalla bende yapacağımda tırsıyorum ya iyi kötü bi kart war ondan da olmayalım diye
beyler sistemi komple satıyorum 32 gb ram 6700xt r5 8400f sıvı soğutma b650m s2h alan varmıWin 11 de 3878 olan guncellemeyi yapmayın. Win 11 de ayrı dert
bu nedir ** ya yıldım ben format attım oda çözmedi 2 yıldır yoktu 3 4 aydır bu problem war format çözer dedim olmadı w 10 kurdum aynı w 11 kırdım gene aynıUlan rx6600xt var bende 1.5 senedir aynı şeyleri yaşıyorum beyler bende bulamadım çözümü. Bende youtube ta da olabiliyor, sistem boştaykende tüm parçaları test ediyorum sorun yok, flash ile yeni Windows atıyorum düzeliyor bi kaç ay sonra yine aynısı oluyor. 4-5 ay her şey normal hiç belli olmadığı bi zamanda youtube da video açınca bazen boşta iken veya oyun giriş ekranında çöküyor kendini yeniden başlatıyor sistem. Ne yaptıysam bulamadım. Parçalarda sağlam. Occt, 3dmark, cristaldisk ne varsa test ettim aynı.
Yükseltme yapma temizinden at hocam windowsta şaibeli bi işletim sistemişimdi geçiriyortum bçrde öyle deneyiyeyim
en doğru yorum
Klasik olacak ama DDU denedinizmi.öncelikle merhaba ekran kartında yani sanırım yazılımsal bir problem yaşıyorum Furmark testinde 15 20 dk yüke sokuyorum 73 dereceyi geçmiyor %50 fan hızında ama çökme yok herhangi bir oyun oynarken cs2 veya fortnite vb oyunlarda 1 2 sn lik bir donma ve sonrasında çökme yaşıyorum siyah ekran geliyor ve düzeliyor
sistem
amd 5 5600 işlemci
750w psu war ws ws bu durumu nasıl çözebilirim bir fikri olan warmı önceden böyle bir sorun yaşamıyordum
Olay görüntüleyicisinde hata kodu ne çıkıyorbu nedir ** ya yıldım ben format attım oda çözmedi 2 yıldır yoktu 3 4 aydır bu problem war format çözer dedim olmadı w 10 kurdum aynı w 11 kırdım gene aynı
yazılımsal çöküyor
İşletim sistemi veya kurduğunuz herhangi bişeyde bu soruna neden olabilir.öncelikle merhaba ekran kartında yani sanırım yazılımsal bir problem yaşıyorum Furmark testinde 15 20 dk yüke sokuyorum 73 dereceyi geçmiyor %50 fan hızında ama çökme yok herhangi bir oyun oynarken cs2 veya fortnite vb oyunlarda 1 2 sn lik bir donma ve sonrasında çökme yaşıyorum siyah ekran geliyor ve düzeliyor
sistem
amd 5 5600 işlemci
Amd adrenalin 24.8.1 sürümünü kurun test edin Eğer yazılımsal bir problem varsa çözülecektir Donanımsal ise çözülmez.ya sorun yazılımsal zaten belii çümkü yük altında bile sorun olmuyor test yaparken ama bu çökmeler yıldırdı beni