Neler Yeni

Amd alınır mi alinmaz mi

iameray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Eray yıldız
Öyle bir şey yok. Ryzen 5 3600 kullanıyorum, canavar gibi işlemci. Kullanım konusunda oldukça özgür bırakıyor.
Ekran kartı var mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kere alıp uzun yıllar kullanıcam o yüzden en iyisini bulmaya calisiyorum

iameray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Eray yıldız
Ryzen 5 3600 içinde IGPU bulunan bir işlemci değildir. Sonu "G" ile biten modeller APU işlemcilerdir.
5600g almamı onerir misin uzun kullanım için iyi midir belki bir kaç yıl sonra ekran kartı eklerim

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
Bence Amd'nin üstüne titrediği konu bu apu işi. APU bir sistemle güzel bir ram ile gayet iş çıkarır bir sistem olabilir hemde ileride ekran kartı takar besleme sorununu da düşünmezsin.

Zechion

80+ Silver
5600g almamı onerir misin uzun kullanım için iyi midir belki bir kaç yıl sonra ekran kartı eklerim
5600G güçlü bir işlemci ve yeni nesil bir işlemci şuanlık kullanıyorum God of War gibi oyunları oynatabiliyor LoL ve Valorantı zaten çok rahat açıyor oynamak istediğin bir oyun varsa söyle bende varsa fps testi yapar ortalama fps sonuçlarını sana atarım (çift kanal 16 yani 8x2 3600 mhz ram kullanıyorum)

5600G güçlü bir işlemci ve yeni nesil bir işlemci şuanlık kullanıyorum God of War gibi oyunları oynatabiliyor LoL ve Valorantı zaten çok rahat açıyor oynamak istediğin bir oyun varsa söyle bende varsa fps testi yapar ortalama fps sonuçlarını sana atarım (çift kanal 16 yani 8x2 3600 mhz ram kullanıyorum)
Şuan kasan bir oyun görmedim en son çıkan oyun olan Dying Light 2 yi bile 47 fps ortalaması ile oynuyorum orta grafiklerde FSR de performans modunda.

iameray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Eray yıldız

Şuan kasan bir oyun görmedim en son çıkan oyun olan Dying Light 2 yi bile 47 fps ortalaması ile oynuyorum orta grafiklerde FSR de performans modunda.
Oynayacağım oyunlar valorant LoL ve Steam oyunları the forest falan gibi yeni çıkan oyunlarıda oynarim

Oynayacağım oyunlar valorant LoL ve Steam oyunları the forest falan gibi yeni çıkan oyunlarıda oynarim
Bunları oynayabileceğimden kuşkum yok uzun ömürlü olmasi daha önemli benim icin

Zechion

80+ Silver
Uzun kullanım olarak bilmiyorum 5 Ağustos 2021 gibi bir tarihte resmi lansmanı yapılmıştı daha 1 yılını doldurmamış bir işlemci. Sorun çıkacağını düşünmem.

iameray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Eray yıldız
Uzun kullanım olarak bilmiyorum 5 Ağustos 2021 gibi bir tarihte resmi lansmanı yapılmıştı daha 1 yılını doldurmamış bir işlemci. Sorun çıkacağını düşünmem.
Teşekkürler ilgilendigin için 5k dan alabilsem çok iyiydi ama 7500 den almak zorundayim

Zechion

80+ Silver

Bunları oynayabileceğimden kuşkum yok uzun ömürlü olmasi daha önemli benim icin

1646595020895.png

Valorantı bu grafiklerde 250-150 arası oynuyorum
LoL'ü en yüksek ayarlarda 144-130 fps arasında oynuyorum fps ortalaması 133

Teşekkürler ilgilendigin için 5k dan alabilsem çok iyiydi ama 7500 den almak zorundayim
7500 den alacaksanız o atılan sistemi daha çok öneririm gibi.

1646595020895.png

Valorantı bu grafiklerde 250-150 arası oynuyorum
LoL'ü en yüksek ayarlarda 144-130 fps arasında oynuyorum fps ortalaması 133

7500 den alacaksanız o atılan sistemi daha çok öneririm gibi.
Atılan sistemi almayı düşünüyorsanız anakartı yükseltme imkanınız varsa yükseltin.

Bir tane her b*kolog vardı onu etiketler misiniz ? O bu konularda bilgiliydi o daha çok yardımcı olacaktır.

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Koray Yıldız
AMD candır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR