Hocam monitörünüzü indirimden mi aldınız ? Gaming Gen'de galiba 2.099,00 TL gibi bir fiyata düşmüştü.Eğer konu 5600G alınmasıysa, ileride ekran kartı almak şartıyla alınır.
Şimdi bir düşündüm de 5600G çok iyi bir işlemci ileride ekran kartı alacaksanız alın.Teşekkürler ilgilendigin için 5k dan alabilsem çok iyiydi ama 7500 den almak zorundayim
İleride ekran kartı alma fırsatım olmassa ne gibi sorunlar yasarimEğer konu 5600G alınmasıysa, ileride ekran kartı almak şartıyla alınır.
alınır tabii ki hocam kim dedi size alınmaz diyeAmd 5600g almayı düşünüyorum ama bazı kişiler amd kötü max 2 sene kullanırsın Intel al falan diyorlar ne yapmaliyim
Yani. apunun mantığı olan ileride ekran kartı alıp harika bir pc elde etme şansını kaçırırsınız.İleride ekran kartı alma fırsatım olmassa ne gibi sorunlar yasarim
Anladim teşekkürlerYani. apunun mantığı olan ileride ekran kartı alıp harika bir pc elde etme şansını kaçırırsınız.
Peki onerdiginiz 10k monitör dahil sistem var miYani. apunun mantığı olan ileride ekran kartı alıp harika bir pc elde etme şansını kaçırırsınız.
Neden yinede atabilir misinizVardı bir tane. artık yok.
Teşekkürler eğer 5600G den iyi bir sistem bulabilirseniz atabilirsiniz bende araştırıyorumOlmayan bir şeyi artık atamam.