Neler Yeni

AMD Bunu Neden Yapıyor?

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Arkadaşlar biliyorsunuz ki AMD dlss ye rakip olarak bir teknoloji çıkartacak ve bu teknoloji FidelityFX Super Resolution ve bu teknoloji nvidia kartlarda da çalışacak yani amd kartlar+nvidia kartlarda da çalışacak hatta gtx 1060 ile test bile yapılmış. Benim anlamadığım kısım şu AMD neden kendi teknolojisinin nvidia ekran kartlarında kullanılmasına izin veriyor? Ve arkadaşlar bu teknoloji de cidden iyi bir şeye benziyor fps leri uçuruyor AMD neden nvdia ya böyle bir iyilik yaptı ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
Arkadaşlar biliyorsunuz ki AMD dlss ye rakip olarak bir teknoloji çıkartacak ve bu teknoloji FidelityFX Super Resolution ve bu teknoloji nvidia kartlarda da çalışacak yani amd kartlar+nvidia kartlarda da çalışacak hatta gtx 1060 ile test bile yapılmış. Benim anlamadığım kısım şu AMD neden kendi teknolojisinin nvidia ekran kartlarında kullanılmasına izin veriyor? Ve arkadaşlar bu teknoloji de cidden iyi bir şeye benziyor fps leri uçuruyor AMD neden nvdia ya böyle bir iyilik yaptı ki?
aynısı benim de aklımda kaç saattir

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

YiğitAysul

80+ Silver
Elbet bir amacı vardır ileride belli olur sebebi

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Dalga geçmek için kullanıcıları kendine çekmek için. Diyor ki bakın nvidianın desteğini kestiği kartlara bile desteğim var rx500 serisine bile desteğim var diyor

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dalga geçmek için kullanıcıları kendine çekmek için. Diyor ki bakın nvidianın desteğini kestiği kartlara bile desteğim var rx500 serisine bile desteğim var diyor
Hocam tamamda bu amd yi olumsuz etkileyecek nvidia da dlss+fidelity FX olacak o zaman amd kartlar hiç satılmaz herkes nvidia alır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyleyse VALORANT'da stabil olarak +144 alırsam 144hz monitör almayı planlıyorum. :D
Alabilirsiniz hocam.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Büyük ihtimalle dlss desteği sunmayan nvidia ekran kartı kullanıcıları için hem onların rahatlıkla oyun oynayabilmesi hem de kendine alıcı çıkarabilmesi açısından yapılıyor.

DLSS küçümsenecek bir teknoloji değil yeni nesil kartlardan çok eski nesil kartların gerek duyduğu bir teknoloji bence.

Hocam tamamda bu amd yi olumsuz etkileyecek nvidia da dlss+fidelity FX olacak o zaman amd kartlar hiç satılmaz herkes nvidia alır.
Biri etkinken diğerini açamazsınız.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
amd teknolojilerini GpuOpen için geliştirdiği için herkese açmak zorunda
Hocam biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimalle dlss desteği sunmayan nvidia ekran kartı kullanıcıları için hem onların rahatlıkla oyun oynayabilmesi hem de kendine alıcı çıkarabilmesi açısından yapılıyor.

DLSS küçümsenecek bir teknoloji değil yeni nesil kartlardan çok eski nesil kartların gerek duyduğu bir teknoloji bence.

Biri etkinken diğerini açamazsınız.
Hocam ben açılabilir diye biliyorum ayrıca açılmasa bile istediği zaman dlss açar istediği zaman fidelity FX açar.

Top Bottom