thErenSK
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
hocam kaç saat sonunda alıyorsunuz ben almadım böyle bir hata?Uzun süreli Valorantta ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum arasıra
hocam kaç saat sonunda alıyorsunuz ben almadım böyle bir hata?Uzun süreli Valorantta ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum arasıra
toplamda 40 saat oynamışım henüz bir hata almadım valoranttadeğişiyor belki 10 dakika belki 10 saat
şans hocam herkeste olmuyortoplamda 40 saat oynamışım henüz bir hata almadım valorantta
valla nvidia daha güvenilir gibime geliyor ama şahsen amdnin bunları kapsamlı olarak düzelteceğine inanıyorumGeçeyim mi?
RX570
deneyeceğim,bu gece herşeyi.@Arda54_TR Farklı sürümler denemene gerek yok, çözüm olacağını sanmıyorum. Power limiti %5-10 kısıp dene istersen. %1-2 performans ya kaybedersin ya kaybetmezsin. Denemeye değer.
Valla bende rx 570 kullanıyorum hiç sorunum olmadı Recommed whql kullanıyorum hepGeçeyim mi?
RX570
@Sladix neden kızgın attın? söylediklerimde yalan bir şey mi var?5700xt genelde yetersiz psudan dolayı sorun yaşıyor. en az 750w ve kaliteli bir psu kullanmak gerekiyor. driverdan çok psu kaynaklı. ben de ondan dolayı 5600xt için 450w önerilmesine rağmen 650w aldım. 2 aydır 1 kere bile sorun yaşamadım.
değişiyor 4-5 saat ortalama.Genelde arkada google vs.açık olduğunda verdiği oluyor.Genel olarak uzun kullanımda.hocam kaç saat sonunda alıyorsunuz ben almadım böyle bir hata?
aynı oyun aynı hata ?bi kişi daha. aynısı bende var