5700xt genelde yetersiz psudan dolayı sorun yaşıyor. en az 750w ve kaliteli bir psu kullanmak gerekiyor. driverdan çok psu kaynaklı. ben de ondan dolayı 5600xt için 450w önerilmesine rağmen 650w aldım. 2 aydır 1 kere bile sorun yaşamadım.Alakası yok 5700xt' de sorun yaşayan daha çok insan vardı.
Kesinlikle,ilk çıktığında baya sorun yaşıyorlardı ki hala yaşayan olabilir.Alakası yok 5700xt' de sorun yaşayan daha çok insan vardı.
Sorunu neden karta attın bu arada? 7 tane donanım var pc' de. Başka kartla kendin denemeden sorunu karta atamazsın. Hele birde sadece o oyunda oluyosa.KANSER olucam harbiden ya
suslaamdeniyigpuüreticisi.Ben sana diyorum sat şunu gel nvidia'ya diye dinlemiyorsun Yok mu bunun çözümü gerçekten ya.
valoranttada aldım o hatayı hatta csde de ama sık sık pes 2021,donanımlarımda sıkıntı yok eminim çünkü eski kartım 580 ile aynı sistem sadece kart değişti ve değiştirrken format atıp whql kurmuştum 1 hafta olmadı bu sorunlar başladıSorunu neden karta attın bu arada? 7 tane donanım var pc' de. Başka kartla kendin denemeden sorunu karta atamazsın. Hele birde sadece o oyunda oluyosa.