codcubiri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,350
Bir şey olmaz dene seniade mi etsem diyorum o yüzden3060 ti var 12k ya
Bir şey olmaz dene seniade mi etsem diyorum o yüzden3060 ti var 12k ya
denersem iade olmaz ki açılmış olacak emmeBir şey olmaz dene sen
en ufak bile çökme falan oldu mu hocam siyah ekran sorunu falanAsus dual rx6600 kullanıyorum 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum
Oldu bir kere oda ben gta v de grafik modlarını ve el haritayı birleştirerek oyunu oynadım ekran kartı %99 65 derece 12100f işlemci %70/90 arası sürekli 97 dereceydi(stok fanlıyken) o zaman bi gitti sonra tekrar açtığımda modları kaldırdım sorunsuz oynadımdenersem iade olmaz ki açılmış olacak emme
Post automatically merged:
en ufak bile çökme falan oldu mu hocam siyah ekran sorunu falan
tamamdır takma vakti geldi benim rx 6700 ü o zaman açıyorum jelatiniOldu bir kere oda ben gta v de grafik modlarını ve el haritayı birleştirerek oyunu oynadım ekran kartı %99 65 derece 12100f işlemci %70/90 arası sürekli 97 dereceydi(stok fanlıyken) o zaman bi gitti sonra tekrar açtığımda modları kaldırdım sorunsuz oynadım
Kısaca eskisi gibi değil
tak bide yarım saat Furmark 1080p 0xmsaa ile yaptamamdır takma vakti geldi benim rx 6700 ü o zaman açıyorum jelatini![]()
Taktım bana mı yamuk duruyogibi geliyortak bide yarım saat Furmark 1080p 0xmsaa ile yap
Tamamdır driverları kurayım format attımtak bide yarım saat Furmark 1080p 0xmsaa ile yap
İçim rahatladı bu yorumlarla umarım bende yaşamamsapphıre rx6700 kullanıyorum 1.5 sene oldu hata almadan devam edıyorum
Teşekkür ediyorum hocam içimi rahatlattınız forumdaki arkadaşlar umarım bende bir sorun yaşamamBende de 6650 XT var. Hiç sorun sıkıntı görmedim.
Hayırlı olsun.