Neler Yeni

Çözüldü✓ AMD driver sorunları devam ediyor mu?

Bende ilk alacağım zaman senin gibi korkmuştum. :D Sonra geç aldığım için pişman oldum, daha önceden alsaymışım dedim. :D 2022 Ekim ayından bu yana sadece 2-3 hafta AMD kart kullanmadım. Ve farklı farklı model kartlar kullandım. Hiçbirinde de sorun yaşamadım. Yaşadıysam da küçük, göze batmayacak şeyler oldu. Benim kullanımımdan dolayı. Oyuncuysan, teknoloji ile işin yoksa kesinlikle AMD öneririm.

Mesajlara bakilirsa AMD'e onyargin var mumkunse alma. Gidip 500watt dandik psu'lu sistemlere takacaksiniz 250w ekran kartini ondan sonra yok drop yedim, yok tam performans alamiyorum ivir zivir.
Hazir sistem alan kaliteli bilesenlerle almayacaksa gitsin NVIDIA alsin.

denersem iade olmaz ki açılmış olacak emme
Post automatically merged:

en ufak bile çökme falan oldu mu hocam siyah ekran sorunu falan
Oldu bir kere oda ben gta v de grafik modlarını ve el haritayı birleştirerek oyunu oynadım ekran kartı %99 65 derece 12100f işlemci %70/90 arası sürekli 97 dereceydi(stok fanlıyken) o zaman bi gitti sonra tekrar açtığımda modları kaldırdım sorunsuz oynadım

Kısaca eskisi gibi değil

Oldu bir kere oda ben gta v de grafik modlarını ve el haritayı birleştirerek oyunu oynadım ekran kartı %99 65 derece 12100f işlemci %70/90 arası sürekli 97 dereceydi(stok fanlıyken) o zaman bi gitti sonra tekrar açtığımda modları kaldırdım sorunsuz oynadım

Kısaca eskisi gibi değil
tamamdır takma vakti geldi benim rx 6700 ü o zaman açıyorum jelatini :D

Ekler

• IMG_1194.jpeg
    IMG_1194.jpeg
    2.1 MB · Hit: 54
Bende de 6650 XT var. Hiç sorun sıkıntı görmedim.
Hayırlı olsun.

sapphıre rx6700 kullanıyorum 1.5 sene oldu hata almadan devam edıyorum

tak bide yarım saat Furmark 1080p 0xmsaa ile yap
Tamamdır driverları kurayım format attım

sapphıre rx6700 kullanıyorum 1.5 sene oldu hata almadan devam edıyorum
İçim rahatladı bu yorumlarla umarım bende yaşamam

Bende de 6650 XT var. Hiç sorun sıkıntı görmedim.
Hayırlı olsun.
Teşekkür ediyorum hocam içimi rahatlattınız forumdaki arkadaşlar umarım bende bir sorun yaşamam

Arkadaşım 6950 XT kullanıyor aldığından beri hiçbir sıkıntı yaşamadı.

Geri