Amd Drıver Sorunları

_ggyrm

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
289
Amd Drıver Sorunları Geçti mi ?

20.9.1 ile düzelmeler oldu mu ?

Şuanki Hal İle 5700xt 2060s yerine tercih edilebilir mi ?

Rx 5700 Xt düzgün model alırsan hiç bir sorun olacağını sanmıyorum. şimdi linçlenirim. sapphire markası dışında diğer markalardan alırsan hiç bir sorun olacağını sanmam

aga 3 saattir uğraşıyorum msı radeodan rx 580 var güncellemiyor kafayı yedim saat kaç oldu ugrasıyorum hala uzak durun

Dostum sorunlar bazi kisilerde devam etse de oldukca azaldi yani en azindan forumda bu tur konular bayagi bir azaldi. Sana soyle soyleyeyim whql lisansi olan surumu yukleyip ekran kartini monitore displayport ile baglarsan sorun cikma sansi en aza dusuyor. Ben ve birkac kisiide de deneyimledigim kadariyla hdmi genel olarak sknti yaratabiliyor.
Ben olsam ya 3000 serisini beklerdim ya da direkt 5700xt alirdim, hem son surum ile performansi da artti 5700xt kartlarin.

5500xt de nasil sorunlar

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5500xt de nasil sorunlar

Sorun yasayan sayisi cok az, genel olarak 5700 serisinde sorunlar ki onlarda azaldi bayagi ama hala var tabii tamamen gecti demiyorum.

valla bende birçok sorun düzeldi. sadece chrome'da 1080p60 videolarda tam ekran yapınca 1-2sn ekranın yarısı yeşil oluyordu. o düzledi. vulkan'da fps artışı yaşandı. 3-4 fps falan.

Sorun yasayan sayisi cok az, genel olarak 5700 serisinde sorunlar ki onlarda azaldi bayagi ama hala var tabii tamamen gecti demiyorum.
Bende 2.el sistem alacaktim içinde 5500xt vardı bu driver sorunu fln duyunca askıya aldım

DDU ile silip temiz kurulum deneyin birde

Geri