Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Bios güncellerken korkum oBios güncellenirken elektrik gitmemesi gerek onun haricinde yapman gereken bir şey yok.

Bios güncellerken korkum oBios güncellenirken elektrik gitmemesi gerek onun haricinde yapman gereken bir şey yok.
ramler 2133 mhz ekran kartı rx6500Şimdi çökme yaşayan herkesin sorununu çözecek formülü vereceğim öncelikle ekran kartın nedir ve ram ler kaç MHz
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Emre Zengin
forum.donanimarsivi.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu işin piri emre hocamdır rx 6700 kullanıyorum her hafta çöküyordu kendisi sayesinde artık hiç çökmüyor kendisi size yardımcı olacaktır diye düşünüyorum
Amd'nin düşük segmentteki kartları sorunluAMD ekran kartı alırken düşünecektiniz maalesef. AMD kullanıyorsanız çok normal.
Şuan XMP kapalı olduğu halde mi çöküyor? OCCT adlı programı yükleyip bilgisayarı Power testine sokar mısın?ramler 2133 mhz ekran kartı rx6500
Dediğim OCCT testini bir yap bakalım.açıkkende veriyodu sonra kapattım
Eski bir drivera geçArkadaşlar selam son 1, 1 buçuk aydır ekran kartı driverim belli aralıklarla çöküyor bu gün 2 kere çöktü daha önce böyle bir sorun yoktu ama driverları güncelledikce bu sorunla karşılaşmaya başladım DDU ile driveri silip tekrardan yüklemişliğimde var ama nafile bu sorunun sebebi nedir?
görüntü bir anda gidiyor ve monitör "standby mode" diyor gerisi yok pc ye reset atıp driveri tekrar yüklemem gerekiyor
Power yazana tıkla. Sonra testi başlat. 10-15 dakika yapman yeterlidir.nasıl yapıcağımı anlatırmısın uygulamayı yükledim ama ne yapıcağımı bilmiyorum
rx570 kullandım ve 6500 kullanıyorum bi kere ekran kartı kaynaklı wattman yemedimAMD ekran kartı alırken düşünecektiniz maalesef. AMD kullanıyorsanız çok normal.
Çok iyi kankarx570 kullandım ve 6500 kullanıyorum bi kere ekran kartı kaynaklı wattman yemedim![]()