AMD DRİVER SORUNLUMU?

Şimdi çökme yaşayan herkesin sorununu çözecek formülü vereceğim öncelikle ekran kartın nedir ve ram ler kaç MHz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu işin piri emre hocamdır rx 6700 kullanıyorum her hafta çöküyordu kendisi sayesinde artık hiç çökmüyor kendisi size yardımcı olacaktır diye düşünüyorum
ramler 2133 mhz ekran kartı rx6500

Üç dört aydır RX 6600 kullanıyorum, bazen Discord açık olduğunda oyun açılırken hata verip Discord kapanıyor, sonrasında tekrar girdiğimde sorun olmuyor. Ciddi bir sorun yaşamadım açıkçası.

Arkadaşlar selam son 1, 1 buçuk aydır ekran kartı driverim belli aralıklarla çöküyor bu gün 2 kere çöktü daha önce böyle bir sorun yoktu ama driverları güncelledikce bu sorunla karşılaşmaya başladım DDU ile driveri silip tekrardan yüklemişliğimde var ama nafile bu sorunun sebebi nedir?
görüntü bir anda gidiyor ve monitör "standby mode" diyor gerisi yok pc ye reset atıp driveri tekrar yüklemem gerekiyor
Eski bir drivera geç

nasıl yapıcağımı anlatırmısın uygulamayı yükledim ama ne yapıcağımı bilmiyorum
Power yazana tıkla. Sonra testi başlat. 10-15 dakika yapman yeterlidir.

AMD ekran kartı alırken düşünecektiniz maalesef. AMD kullanıyorsanız çok normal.
rx570 kullandım ve 6500 kullanıyorum bi kere ekran kartı kaynaklı wattman yemedim :D

Hocam bu sorunun birebir aynısı arkadaşımda oluyor ve çözümünü bulamadık. Muhtemelen bir kaç gün içinde servise yollayacağız kartı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,996
Üyeler
194,773
Son üye
Stings
Geri